Follow us

Αγνώριστη η Ράνια Τζίμα | Υιοθέτησε το κούρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε το french-inspired κούρεμα που κάνουν οι περισσότερες Ελληνίδες celebrities τώρα.

MissBloom TEAM
Ράνια Τζίμα NDP

Άλλη μια διάσημη Ελληνίδα που έκανε το πιο περιζήτητο κούρεμα της σεζόν, κάνοντας join στο club όλων των Ελληνίδων celebrities που το έχουν ήδη υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος για τη Ράνια Τζίμα, που αποφάσισε να κόψει αφέλειες και να αλλάξει αρκετά το hair look της.

Πιο αναλυτικά, η κομψή παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA πλαισίωσε με πλαϊνή φράντζα το ολόισιο, αυστηρό bob κούρεμά της που έχει από το καλοκαίρι. Μένοντας πιστή στο μήκος του καρέ, μην αφαιρώντας άλλο μάκρος ώστε να παραμείνει στο ύψος των ώμων της, η Ράνια Τζίμα αρκέστηκε στο να κόψει μια φράντζα που έπεφτε από τη μια μεριά του προσώπου, κολακεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα χαρακτηριστικά της.

Νέο hair look για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου | Η ηθοποιός υιοθέτησε τις πιο "έξυπνες" αφέλειες

Ουσιαστικά, κατάφερε με μια μόνο, πολύ μικρή αλλαγή στα μαλλιά να ανανεώσει όλο το παρουσιαστικό της χωρίς να θυσιάσει μήκος (ή να αλλάξει κάτι στο χρώμα), κι έγινε πραγματικά αγνώριστη. Απέδειξε επίσης ότι οι κάθε είδους αφέλειες, είτε είναι full bangs, είτε wispy είτε πλαϊνές είτε απλά μια φράντζα, κάνουν μεγάλη διαφορά στο look ενώ είναι από τα πιο hot κουρέματα που μπορείς να κάνεις φέτος.

She bangs | 10 Ελληνίδες celebrities που έκοψαν αφέλειες και απέδειξαν ότι είναι ό,τι πιο stylish μπορείς να κάνεις τώρα

Δες το look:

Αγνώριστη η Ράνια Τζίμα | Υιοθέτησε το κούρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες
ρανια τζιμα
ρανια τζιμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ