Follow us

Τα πιο απολαυστικά body mists που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Για να μοσχομυρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

body mist φαρμακείο Splash News/Ideal Image

Γιατί λατρεύουμε τα body mists; Είναι πιο δροσερά κι ανάλαφρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να αρωματίζεις το σώμα και τα μαλλιά σου πολλές φορές μέσα στη μέρα για να μοσχομυρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ συνήθως περικλείονται σε πολύ ελαφριά μπουκάλια, ιδανικά για την τσάντα ή το νεσεσέρ ταξιδιού. Καρύδα, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και βανίλια είναι μόνο μερικές από τις πιο συνήθεις νότες, που συναντάμε στις συνθέσεις τους, και που τα κάνουν τόσο εθιστικά. Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις τα πιο ωραία blends. Ακολουθούν τα πιο απολαυστικά body mist από το φαρμακείο της γειτονιάς σου:

Οι 7 καλύτερες κρέμες χεριών που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Τα ωραιότερα body mist στο φαρμακείο

Relaxing Lavender, KORRES

Relaxing Lavender, KORRES

Αυτό το χαλαρωτικό mist με άρωμα λεβάντας είναι ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία Aromadream για να δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα και να ευνοεί το αίσθημα ηρεμίας και ξεκούρασης μετά από την έντονη καθημερινότητα. 

Rêve de Thé Fragrant Water, NUXE

Rêve de Thé Fragrant Water, NUXE

Με νότες από ραβέντι, πράσινο τσάι και φρέσκα μυρωδικά, το Rêve de Thé Fragrant Water δημιουργεί ένα υπέροχο αίσθημα ευεξίας, που θα λατρέψεις.

Thé Des Vignes Eau Fraîche, Caudalie

Thé Des Vignes Eau Fraîche, Caudalie

Το Thé Des Vignes Eau Fraîche "παντρεύει" τις αισθησιακές νότες του λευκού μόσχου και του νερολί με το αναζωογονητικό τζίντζερ και με ένα "χάδι" από άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί.

Coconut Water Body Mist, KORRES

Coconut Water Body Mist, KORRES

Αναζωογονητικό και άκρως εθιστικό, το Coconut Water Body Mist με νότες καρύδας και τονωτικό εκχύλισμα ginger μυρίζει καλοκαίρι.

Orange, Vanilla Orchid & Blueberry Hair & Body Mist, Messinian Spa

Orange, Vanilla Orchid & Blueberry Hair & Body Mist, Messinian Spa

Αναζωογονητικό, ενυδατικό κι ελκυστικό, αυτό το body mist της Messinian Spa έχει ένα φρέσκο άρωμα, που θα σε ταξιδέψει στην εξοχή, και μια ενυδατική σύνθεση με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη που περιποιείται τόσο την επιδερμίδα, όσο και τα μαλλιά.

Sweet Vanilla Fragrance Mist, Mastic Spa

Sweet Vanilla Fragrance Mist, Mastic Spa

Αν αγαπάς τα γλυκά αρώματα, θα λατρέψεις το Sweet Vanilla Fragrance Mist με νότες βανίλιας. Η μοναδική του σύνθεση χαρίζει μια απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας, αφήνοντας το δέμα απαλό και λαμπερό.

Royal Jelly Hair & Body Mist, Messinian Spa

Royal Jelly Hair & Body Mist, Messinian Spa

Χρυσαφένιο, αισθησιακό και πολυτελές, αυτό το body mist με βασιλικό πολτό και ελίχρυσο έχει ένα εξαιρετικά γλυκό άρωμα, που θα λατρέψεις. Αυτό που θα σε ενθουσιάσει όμως είναι ο χρυσαφένιος παράγοντάς του, που θα κάνει το δέρμα και τα μαλλιά σου να λάμπουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ