Follow us

3 αγαπημένα χτενίσματα από τα 00s που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη

Tα girly χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο νέα από ποτέ.

hair Instagram

Οι δεκαετίες του '90 και του '00 είναι παρούσες σε πολλά fashion και beauty trends του σήμερα, κάνοντας απείρως πιο ενδιαφέρουσες τις εμφανίσεις μας. Και ειδικά όσον αφορά στα hair trends, βλέπουμε πόσο έντονα κυριαρχούν διάφορα 00s inspired χτενίσματα τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style, με πολλές beauty addicts να τα υιοθετούν για τις εμφανίσεις τους εντός κι εκτός σπιτιού.

Από τα rope-plaits (κοτσιδάκια- σχοινιά) αλλά και τα girly scrunchies μέχρι τα κλάμερ - πεταλούδες και τα πολύ κυματιστιά μαλλιά, πρόκειται για τόσο ευέλικτα και εύκολα χτενίσματα που δεν μας κάνει εντύπωση το γιατί έχουν κάνει τόσο δυναμικό comeback. Στα bonus ότι τα περισσότερα ενδείκνυνται και για τις bad hair days σου, αλλά και για οποιαδήποτε ημέρα θες ένα low-maintenance και γρήγορο χτένισμα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 3 αγαπημένα μας χτενίσματα από το παρελθόν που θεωρούμε ότι θα ταίριαζαν υπέροχα και στο 2023: όχι μόνο θα αναβαθμίσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση, αλλά θα δείξουν τόσο girly και χαριτωμένα, που αυτόματα θα σε δείξουν μέχρι και 10 χρόνια νεότερη.

Οι επιλογές μας:

Crimped hair

Πρόκειται για τον έντονο κυματισμό που κάναμε συχνά στα μαλλιά μας με τη βοήθεια της... τοστιέρας, εκείνο το ειδικό, styling tool που "έψηνε" τα μαλλιά με στόχο να τους δώσει αυτό το εφέ του πολύ έντονου κυματισμού που θύμιζε γοργόνα. Ένα πολύ επικίνδυνο εργαλείο φυσικά, αν θες τη γνώμη μας, μιας και έκαιγε τόσο πολύ την τρίχα που την άφηνε συχνά αφυδατωμένη και ολότελα ξηρή.

Πάντως, stars όπως οι Kendall Jenner, Kylie Jenner και JLo είναι μερικές από τις celebrities που φαίνεται ότι αναβιώνουν τελευταία αυτό το χτένισμα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που το υιοθετούν στην καθημερινότητά τους. Φυσικά, δεν χρειάζεται να έχεις την "τοστιέρα" για να το κάνεις κι εσύ. Αρκεί να πλέξεις λεπτά πλεξουδάκια όλα τα μαλλιά σου και να κοιμηθείς με αυτά όλη νύχτα.

Butterfly clips

Ο λόγος για τα κοκαλάκια - πεταλούδες που θα βρεις είτε σαν τσιμπιδάκια μαλλιών, είτε σαν clips, είτε ακόμα και σαν μικρά κλάμερ. Άλλο ένα 00s inspired αξεσουάρ που, σίγουρα θα φορούσες κι εσύ όταν ήσουν μικρότερη.

Mπορεί να δείχνουν σαν κοκαλάκια για μικρά κοριτσάκια, έχουν συγκεντρώσει όμως μεγάλο buzz και τα προτιμούν ήδη μερικές από τις πιο διάσημες influencers. Είναι χαριτωμένα, θηλυκά, πρακτικά και στολίζουν τα μαλλιά σου αναβαθμίζοντας ακόμα και το πιο απλό χτένισμα. Μπορείς ακόμα και να τα φορέσεις σκέτα, σε μια bad hair day που νιώθεις ότι τα μαλλιά σου δεν είναι στα καλύτερά τους.

Yoga headband

Ίσως δεν το φανταζόσουν ποτέ αλλά οι oversized κορδέλες είναι ό, τι πιο stylish μπορείς να φορέσεις τη δεδομένη περίοδο αφού έχουν κάνει δυναμικό comeback. Έγιναν mainstream τη δεκαετία του 2000, με πολλές γυναίκες να τις φορούν κυρίως όταν έκαναν αερόβια γυμναστική ή γιόγκα (εξ ού και η ονομασία τους). Καλύπτουν μεγάλο μέρος του μετώπου και των μαλλιών και μπορούν να φορεθούν το ίδιο άνετα τόσο στη γυμναστική όσο και στις εξόδους σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ