Follow us

Πώς θα χαρίσεις φωτεινότητα στο πρόσωπό σου με το μακιγιάζ

5 προϊόντα μακιγιάζ για να φωτίσεις το πρόσωπό σου.

MissBloom TEAM
makeup iStock

Πολλές φορές θέλεις να τονίσεις το πρόσωπό σου, για παράδειγμα τους μουντούς χειμωνιάτικους μήνες, ή στη βραδινή σου έξοδο. Υπάρχουν πολλά προϊόντα και τρόποι εφαρμογής μακιγιάζ που θα μεταμορφώσουν πλήρως την εμφάνισή σου και θα σε κάνουν να φαίνεσαι ξεκούραστη και λαμπερή. Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές make up για να χαρίσεις λάμψη στο πρόσωπό σου.

Concealer

Επίλεξε ένα concealer που είναι μια ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σου. Εφάρμοσε λίγο στην εξωτερική περιοχή των ματιών σου μέχρι τις γωνίες της μύτης σου. Αυτό θα φωτίσει τις σκοτεινές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων τυχόν μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια σου, και θα προσφέρει μια εξαιρετική βάση για πιο φωτεινή εμφάνιση.

Χρησιμοποίησε το νέο concealer με σφουγγαράκι Instant Eraser Age Rewind της Maybelline New York για τέλεια κάλυψη μ’ ένα μόνο πέρασμα. Αυτό το best-selling κονσίλερ είναι το μόνο με ενσωματωμένο σφουγγαράκι, για μαύρους κύκλους και λεπτές γραμμές ρυτίδων, που σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις όσο ακριβώς προϊόν χρειάζεσαι. Καλύπτει αμέσως ό,τι θέλεις, χωρίς να λερώσεις καν τα δάχτυλά σου. Το καλύτερο όμως είναι, πως συνδυάζει το μακιγιάζ και την περιποίηση αφού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από goji berry και haloxy.

Highlighter

Το highlighter είναι ένα από τα πιο περιζήτητα προϊόντα για την ανάδειξη της εμφάνισής σου. Μπορεί να είναι είτε σε υγρή μορφή είτε σε μορφή πούδρας. Εφάρμοσε το highlighter στην κορυφή των μήλων του προσώπου σoυ, πάνω και ακριβώς κάτω από τα φρύδια σου, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου και στο τόξο του έρωτα, για πιο γεμάτα χείλη.

Ανακάλυψε το νέο απίθανο Instant Perfector 4-in-1 Glow Makeup της Maybelline New York που χαρίζει τέλεια λαμπερή επιδερμίδα σ’ ένα μόνο εύκολο βήμα. Λειτουργεί ως primer, concealer, highlighter και BB cream (όλα σε ένα): primer που δημιουργεί τέλεια βάση, concealer για κάλυψη, glow αποτέλεσμα, ομοιόμορφος χρωματικός τόνος. Αυτό το make-it-all προϊόν έχει όλα όσα χρειάζεσαι για να τέλειο φωτεινό αποτέλεσμα στη στιγμή.

Χρώμα κραγιόν & lip gloss

Το χρώμα των χειλιών μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό σου, ειδικά όταν επιλέγεις πιο ανοιχτές αποχρώσεις όπως το έντονο ροζ και το κοραλί. Για να φωτίσεις ακόμα περισσότερο την εμφάνισή σου, αναζήτησε γυαλάδες για να προσθέσεις λάμψη. Ακόμα και απλά προσθέτοντας λάμψη στα χείλη σου, μπορείς πραγματικά να κάνεις ολόκληρο το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λαμπερό.

Σκιές ματιών

Όταν στοχεύεις να φωτίσεις το πρόσωπό σου, επίλεξε χρώματα σκιάς ματιών που θα σου δώσουν έντονο βλέμμα και θα αναδείξουν τα μάτια σου. Για παράδειγμα, αν έχεις πράσινα μάτια, η μωβ σκιά ματιών θα τα κάνει να ξεχωρίζουν και αν έχεις μπλε μάτια, οι χάλκινοι τόνοι είναι απαραίτητοι. Αν έχεις καστανά μάτια, αναζήτησε τους μπορντό τόνους.

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια αστραφτερή λευκή ή μαργαριταρένια σκιά ματιών στο κόκκαλο των φρυδιών σου και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου. Επίσης, εφάρμοσε την ελαφρά κάτω από τις γραμμές των κάτω βλεφαρίδων σου.

Μάσκαρα

Ολοκλήρωσε το φωτεινό μακιγιάζ των ματιών σου, με γύρισμα των βλεφαρίδων σου και δύο στρώσεις μάσκαρα τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο.

Η απίστευτη μάσκαρα για όγκο είναι η νέα Colossal Curl Bounce mascara της Maybelline New York. Memory curl σύνθεση, βουρτσάκι που εγγυάται όγκο και γύρισμα σε κάθε βλεφαρίδα, και όλα αυτά συνδυασμένα με 24 ώρες διάρκεια. Bounce your lashes, girl!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ