Follow us

Daughter & Mommy | Η Καλομοίρα και η 6χρονη κόρη της υιοθέτησαν τη No.1 τάση στα κουρέματα αυτή τη στιγμή

Το κοντό καρέ είναι ό, τι πιο stylish μπορείς να κάνεις φέτος.

MissBloom TEAM
Καλομοίρα NDP Photo Agency

Άλλη μια celebrity που αποφάσισε να κόψει αρκετά τα μαλλιά της και να υιοθετήσει τη Νο.1 τάση της φετινής σεζόν: το κοντό, sleek καρέ. Ο λόγος για την Καλομοίρα, που ανανέωσε το hair look της, αποφάσισε όμως να κάνει ακριβώς το ίδιο κούρεμα και στην 6χρονη κόρη της, Αναστασία.

Αναλυτικότερα, μαμά και κόρη υιοθέτησαν το πιο στιλάτο κούρεμα που μπορείς να κάνεις φέτος, αφού βρίσκεται σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις όχι μόνο των διασημότερων σχεδιαστών μόδας αλλά και των πιο πετυχημένων fashionistas (βλ. Chiara Ferragni). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που είναι το κούρεμα που υιοθετούν και τα μοντέλα - το κοντό καρέ χαρίζει ένα αβίαστα κομψό και μοντέρνο vibe στην όλη εμφάνιση.

Μαμά και κόρη πάνε ασορτί | Η Καλομοίρα ποζάρει με τη μικρή κόρη της φορώντας το ίδιο look

The details

Όπως όλα δείχνουν, η Καλομοίρα άφησε οριστικά πίσω της την κλασική εικόνα που όλοι είχαμε στο μυαλό μας για εκείνη: τα μακριά, ίσια καστανά μαλλιά που είχαν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της και που αποφάσισε να αποχωριστεί το φθινόπωρο του ΄22. Πριν λίγους μήνες, η τραγουδίστρια εξέπληξε τους πάντες όταν εμφανίστηκε με ένα lob cut σε honey blonde απόχρωση, αλλάζοντας εντελώς το παρουσιαστικό της και δείχνοντας, κυριολεκτικά, αγνώριστη.

Η τραγουδίστρια συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, αφού δείχνει συνεχώς τη λατρεία της σε κοντύτερα μήκη - και μόλις το απέδειξε, αφού τα έκοψε ακόμα πιο κοντά, με το μήκος πλέον να φτάνει στο ύψος του πηγουνιού της - και το ίδιο ακριβώς κούρεμα επέλεξε και για τη μικρή Αναστασία. Μάνα και κόρη πλέον δείχνουν σαν δύο σταγόνες νερό, με τη φωτογραφία της μικρούλας να μας κάνει να "λιώνουμε".

Δες την αλλαγή:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ