Stop the press | Η Μαίρη Συνατσάκη μόλις λάνσαρε τη δική της σειρά με προϊόντα περιποίησης

Το νέο επαγγελματικό εγχείρημα της Mairiboo και της Buyaboo.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μετά από την Rihanna και την Hailey Bieber, ήρθε η ώρα των Ελληνίδων celebrities να ξεκινήσουν να λανσάρουν τα δικά τους προϊόντα περιποίησης. Την αρχή έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μόλις πριν λίγη ώρα λάνσαρε την πρώτη της skincare σειρά. Και το όνομα αυτής; Pretty Move.

"Είναι κάτι που θέλαμε πολύ να δημιουργήσουμε. Πάντα είχαμε προϊόντα που είχαν να κάνουν με την ομορφιά και πάντα είχαμε την επιθυμία να δημιουργήσουμε προϊόντα που θα είναι 100% αντιπροσωπευτικά της δικής μας εταιρίας", λέει η Μαίρη Συνατσάκη στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Όπως είπε, πρόκειται για μία vegan σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος με φυσικά συστατικά, τα οποία εκτός από το ότι κάνουν καλό στην επιδερμίδα, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. "Δεν θέλαμε να έιναι μία ακόμα πλαστική συσκευασία", λέει η αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη. Όπως είπε, το κίτρινο μέρος της συσκευασίας είναι κατασκευασμένο από ζαχαροκάλαμο, ενώ το λευκό από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τι ακριβώς όμως περιλαμβάνει το πρώτο λανσάρισμα της Pretty Move; Τέσσερα προϊόντα: 1. Την Rich Cream, μία πλούσια ενυδατική κρέμα, την οποία μάλιστα η Μαίρη χρησιμοποιούσε και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, 2. Την Peel Off Mask, μία συσφικτική κι ενυδατική μάσκα προσώπου, 3. Την 24ωρη συσφικτική κι αντιρυτιδική κρέμα και 4. Το Face Scrub Wash για βαθύ καθαρισμό κι απομάκρυνση του σμήγματος.