Follow us

Από boho σε ultra stylish icon | Η εντυπωσιακή beauty εξέλιξη της Marie Chantal από το 2009 μέχρι σήμερα

Από ultra tan και boho σε chic icon.

MissBloom TEAM
Marie Chantal NDP

Η Marie-Chantal ήταν πάντα μια πολύ κομψή παρουσία. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο φαίνεται πως έχει βρει το στιλ, που της ταιριάζει περισσότερο, κάτι που φαίνεται όχι μόνο από τα outfits που επιλέγει, αλλά κι από το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Ακολουθούν οι φωτογραφίες που "εξιστορούν" την beauty εξέλιξη της συζύγου του Παύλου Γλίξμπουργκ από ultra tan και boho σε chic icon:

Από μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι καστανό καρέ | Όλα τα διαφορετικά κουρέματα που έχει δοκιμάσει η Τατιάνα Μπλάτνικ

Η beauty εξέλιξη της Marie-Chantal

2009

2009

Το 2009 η Marie-Chantal, όπως φαίνεται από αυτήν τη φωτογραφία από τη βάπτιση του γιου της, Αριστείδη-Σταύρου, επέλεγε ως επί το πλείστον μίνιμαλ μακιγιάζ, ενώ είχε ένα messy ίσιο hair look.

2010

2010

Το 2010 διένυε την boho εποχή της ζωής της. Η επιδερμίδα της ήταν όλο το χρόνο αρκετά μαυρισμένη, ενώ συχνά επέλεγε boho χτενίσματα, όπως αυτό το updo με πλεξούδες, με το οποίο ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο γάμο του Νικολάου Γλίξμπουργκ και της Tatiana Blatnik.

Το μακιγιάζ της ήταν εκείνη την περίοδο πιο έντονο, καθώς αγαπούσε να περιγράφει τα μάτια της με μαύρο μολύβι, ενώ χρησιμοποιούσε και μεγάλη ποσότητα bronzer για να τονίσει τα ζυγωματικά της, όπως άλλωστε πρόσταζαν οι τάσεις της εποχής.

2011

2011

Η πολύ μαυρισμένη επιδερμίδα, το έντονο ρουζ και τα "κοψίματα" συνέχιζαν να συνθέτουν το go-to μακιγιάζ της και τα επόμενα χρόνια.

2014

2014

Το 2014 η Marie-Chantal ξεκινά να διομορφώνει το στιλ της, όπως το ξέρουμε σήμερα. Το μακιγιάζ της είναι πιο μίνιμαλ με τις διακριτικές λάμψεις και το nude pink κραγιόν να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του. 

Τότε ήταν που άλλαξε επίσης το χρώμα των μαλλιών της, υιοθετώντας μια "χρυσαφένια" platinum blonde απόχρωση, που της ταιριάζει πολύ.

2016

2016

Το 2016 βλέπουμε μια πρώιμη εκδοχή του signature blowout της, που χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά της.

2021

2021

Πλέον τα boho updos έχουν αντικατασταθεί με κομψά chignons, ενώ οι "στρατηγικά τοποθετημένες" λάμψεις που κάνουν την επιδερμίδα της να δείχνει πιο νεανική αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του signature beauty look της. 

2022

2022

Η Marie-Chantal έχει πλέον βρει το στιλ που της ταιριάζει με τα "αφράτα" blowouts και το barely there μακιγιάζ να είναι το go-to beauty look της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ