Follow us

Τα 5 κουρέματα τα οποία λατρεύει το fashion crowd αυτήν την περίοδο

Οι αποδείξεις βρίσκονται στις street style φωτογραφίες από τις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού.

κουρέματα 2023 γυναικεία Splash News/Ideal Image

Με τον fashion month να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, η λίστα με τις τάσεις ομορφιάς, τις οποίες έχει ξεχωρίσει το fashion crowd δείχνει να έχει συμπληρωθεί πλήρως. Κοιτώντας προσεκτικά όλες τις street style φωτογραφίες από τις τελευταίες εβδομάδες, καταλήξαμε πως αυτά είναι τα 5 γυναικεία κουρέματα 2023, στα οποία τα it girls δίνουν την έγκρισή τους και τα οποία αξίζει να υιοθετήσεις κι εσύ:

Nail Trends | Οι τάσεις που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες

Τα 5 αγαπημένα γυναικεία κουρέματα 2023 του fashion crowd

Bangs

Τα 5 κουρέματα τα οποία λατρεύει το fashion crowd αυτήν την περίοδο

Οι αφέλειες κάθε είδους, από full bangs, μέχρι wispy και curtain bangs, είχαν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια του fashion month με τις εμφανίσεις των it girls να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα hair transformations εν όψει της άνοιξης.

Face Framing Layers

κουρέματα 2023 γυναικεία

Μπορεί τα αυστηρά κουρέματα να είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος, ωστόσο τα φιλαριστά cuts δεν είναι απόντα από τη λίστα με τα αγαπημένα κουρέματα των it girls. Για να τονίσεις τα ζυγωματικά σου και να χαρίσεις κίνηση στα μαλλιά σου, ακολούθησε το παράδειγμά τους και ζήτησε από τον κομμωτή σου να διανθίσει την κουπ σου με διακριτικά layers γύρω από το πρόσωπό σου.

Blunt Bob

κουρέματα 2023 γυναικεία

Αν θα έπρεπε να αναδείξουμε το Νο.1 κούρεμα για φέτος, αυτό θα ήταν σίγουρα το αυστηρό καρέ. Οι πρόσφατες "μεταμορφώσεις" των celebrities το αποδεικνύουν περίτρανα με πρώτες και κύριες εκείνες της Chiara Ferragni, της Hailey Bieber και της Elsa Hosk.

Αυτή είναι η πιο μοντέρνα αλλαγή που μπορείς να κάνεις τώρα στα μαλλιά σου

κουρέματα 2023 γυναικεία

Οι δρόμοι των μεγαλύτερων fashion πόλεων του κόσμου πλημμύρισαν με it girls που είχαν υιοθετήσει το trendy στιλ. Για να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους δεν έχεις παρά να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να κόψει τα μαλλιά σου σε ένα κοντό καρέ, το οποίο να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού. Είτε το συνδυάσεις με πλαϊνή φράντζα, είτε με αφέλειες, είτε με χωρίστρα στη μέση, το μόνο σίγουρο ότι δεν θα πρέπει να έχει καθόλου φιλάρισμα και να είναι απόλυτα blunt.

Disco Curls

κουρέματα 2023 γυναικεία

Οι "αφράτες", γεμάτες όγκο μπούκλες είναι μία εξίσου "δυνατή" τάση στα γυναικεία κουρέματα 2023 με τα λεγόμενα disco curls να κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους στο street style.

κουρέματα 2023 γυναικεία

Αν και πολλές celebrities έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση δημιουργώντας "σφιχτές" μπούκλες στα μαλλιά τους με ένα πολύ στενό ψαλίδι, πολλά it girls αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τάση εκμεταλλευόμενες τη φυσική σγουρή υφή των μαλλιών τους.

Curve Cut

κουρέματα 2023 γυναικεία
\

Το έχουμε δει στην Olivia Palermo και την Lucy Hale. Τι είναι τελικά το curve cut; Πρόκειται για ένα φιλαριστό κούρεμα με μακριά layers, τα οποία ξεκινούν από το ύψος των ζυγωματικών, "αγκαλιάζοντας" το πηγούνι και τα κόκαλα του στέρνου. Τα απαλά layers δίνουν σχήμα στα μαλλιά, ενώ παράλληλα πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο χωρίς όμως να δείχνουν επιτηδευμένα, όπως εκείνα των mullet και wolf cut. Είναι με άλλα λόγια η πιο "στρογγυλεμένη" και "ισορροπημένη" εκδοχή του The Rachel.

10 ιδέες για μπαλαγιάζ σε καστανά μαλλιά για να ξέρεις τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ