5 Ελληνίδες celebrities άνω των 50 που "αγκαλιάζουν" την ηλικία τους και δείχνουν ομορφότερες από ποτέ

Γιατί όταν δείχνεις αγάπη και αποδοχή στον εαυτό σου, γίνεσαι η ωραιότερη εκδοχή του.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι σε κάτι είναι στο ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Και αυτό το αποδεικνύουν καθημερινά όλες οι γυναίκες της ζωής μας, που δείχνουν πανέμορφες ανεξαρτήτως του αριθμού που δείχνει η ταυτότητά τους.

Όσο για τις διάσημες Ελληνίδες που θαυμάζουμε καθημερινά στην εγχώρια σόουμπιζ, η φυσική, κλασική ομορφιά που τις χαρακτηρίζει είναι διάχυτη. Και το καλύτερο, πολλές είναι εκείνες που "αγκαλιάζουν" την ηλικία τους, χωρίς να προσπαθούν να καμουφλάρουν ή να αναστείλουν τα (φυσιολογικά) σημάδια γήρανσης, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα σε όλες τις γυναίκες. Η τάση πλέον θέλει να αποδεχόμαστε ότι ο χρόνος περνάει, και ότι μαζί του μεγαλώνουμε κι εμείς, προσπαθώντας παράλληλα να μας αγαπήσουμε, ό, τι κι αν φέρει μαζί του το πέρασμά του.

Ημέρα της Γυναίκας | 3 απλοί τρόποι να δείξεις στον εαυτό σου πόσο πολύ τον αγαπάς

Τα 40, τα 50 (και τα 60) είναι ξεκάθαρα τα νέα... 30, αφού η νεότητα βρίσκεται κυρίως στην ψυχή και στη διάθεση του κάθε ατόμου. Το ζητούμενο είναι να μεγαλώνουμε όμορφα, να περιποιούμαστε τον εαυτό και το πρόσωπό μας με μόνο στόχο την εσωτερική αγαλλίαση και ευδαιμονία παρά την αψεγάδιαστη, νεανική όψη που ούτως ή άλλως δείχνει κάπως αφύσικη μετά από κάποια ηλικία.

Μαρία Αναστασοπούλου | "Θαυμάζω γυναίκες που καταφέρνουν όσα μοιάζουν για τους περισσότερους, σχεδόν αδύνατα"

5 διάσημες Ελληνίδες που δείχνουν πανέμορφες στα 50+, ακόμα και χωρίς φίλτρα ή μακιγιάζ:

Μαρία Ναυπλιώτου

Κατερίνα Λέχου

Σμαράγδα Καρύδη

Βίκυ Κουλιανού

Κατερίνα Διδασκάλου