Follow us

Η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αλλάζει τόσο συχνά τα μαλλιά της

"Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέφτη μου".

MissBloom TEAM
Ράνια Τζίμα NDP

Αν παρακολουθείς την Ράνια Τζίμα στην τηλεόραση ή αν την ακολουθείς στα social media, τότε σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως αγαπά να κάνει αρκετά συχνά μικρές (αλλά θαυματουργές) αλλαγές στα μαλλιά της.

Τέλος τα μακριά μαλλιά για την Κατερίνα Καινούργιου | Το κοντό κούρεμα που την ανανέωσε πλήρως

Πριν λίγο καιρό, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA αφαίρεσε μάλιστα αρκετό μήκος από τα μαλλιά της, υιοθετώντας ένα αυστηρό, κοντό καρέ, το οποίο πλαισίωσε με πλαϊνή φράντζα, κολακεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα χαρακτηριστικά της. Γιατί αγαπά όμως να αλλάζει διαρκώς τα μαλλιά της;

Η δημοσιογράφος βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τις τόσο συχνές αλλαγές στα μαλλιά της. Ο λόγος που ανανεώνει τόσο συχνά το hair look της δεν έχει να κάνει με την επιθυμία της να ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της ομορφιάς, αλλά, όπως είπε, έχει πολύ απλά να κάνει με το γεγονός ότι βαριέται πολύ εύκολα.

Αγνώριστη η Ράνια Τζίμα | Υιοθέτησε το κούρεμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες

"Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέφτη μου. Ακόμη και όταν βλέπω τα βίντεο, δεν μου αρέσω καθόλου. Πάντα κάτι μου φταίει και με ενοχλεί. Αλλάζω συχνά τα μαλλιά μου, γιατί βαριέμαι εύκολα. Ακόμη και όταν βγαίνω έξω, βαριέμαι όταν καθόμαστε πολύ στο ίδιο μαγαζί", είπε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ