Follow us

Νέο hair look για τη Σίλια Κριθαριώτη | Υιοθέτησε τις caramel brown ανταύγειες που δίνουν λάμψη στο πρόσωπο

Και κολακεύουν κάθε μελαχρινή ή καστανή γυναίκα.

MissBloom TEAM
Σίλια Κριθαριώτη Courtesy of Celia Kritharioti

Η Σίλια Κριθαριώτη δεν διακρίνεται μόνο για τις καλαίσθητες δημιουργίες της, που την έχουν αναγάγει σε μια από τις πιο πετυχημένες σχεδιάστριες μόδας της χώρας μας, με τα ρούχα της να ταξιδεύουν και εκτός συνόρων, μέχρι και στο Hollywood. Διακρίνεται επίσης και για τη λαμπερή, υγιή επιδερμίδα της, τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και τα πλούσια καστανά μαλλιά της, που συνθέτουν ένα υπέρκομψο παρουσιαστικό, κάνοντάς τη να ξεχωρίζει.

Κι ενώ δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της στο Instagram, αυτή τη φορά δημιούργησε ένα reel στο οποίο φαίνεται η αλλαγή στα μαλλιά της και το ολοκαίνουριο hair look της. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια επισκέφτηκε το κομμωτήριο "Doxopoulos Beauty Salons" και δημιούργησε διακριτικές, λεπτές ανταύγειες στα σκούρα καστανά μαλλιά της, έναν με δύο τόνους πιο ανοιχτές από το φυσικό της. Αποτέλεσμα; Τα caramel brown highlights που "έσπαγαν" τη σκούρα βάση της, χαρίζοντας εξαιρετική φωτεινότητα στο πρόσωπό της.

Χριστίνα Μπόμπα | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της έκανε την εμφάνισή της να δείχνει πιο "ακριβή"

Με αυτού του είδους τις ανταύγειες, η σχεδιάστρια κατάφερε να ανανεώσει τα μαλλιά της, με το αποτέλεσμα να δείχνει απόλυτα φυσικό. Αυτά τα highlights είναι η ιδανικότερη λύση για μελαχρινές και καστανές γυναίκες που θέλουν να ανανεώσουν το χρώμα τους με διακριτικό τρόπο.

French Bangs | Το γαλλικό κούρεμα που αποδεδειγμένα "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ