Follow us

Τα 5 χρώματα νυχιών που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities φέτος την άνοιξη

Δούκισσα Νομικού, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Βάσια Κωσταρά, Αθηνά Οικονομάκου κ.ά.

μανικιούρ 2023 Instagram

Έχεις ραντεβού στο nail salon και δεν έχεις ιδέα τι χρώμα να ζητήσεις για τα νύχια σου; Το' χουμε. Κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε ποια είναι τα πέντε χρώματα που "ψηφίζουν" οι Ελληνίδες celebrities για το μανικιούρ 2023 της φετινής άνοιξης έτσι ώστε να πάρεις ιδέες πριν το ραντεβού σου:

Γαλλικό Μανικιούρ | Οι 5 φρέσκες εκδοχές του που θα βλέπεις παντού φέτος

Mανικιούρ 2023 | Τα αγαπημένα χρώματα των Ελληνίδων stars

Lip Gloss Nails

Τα lip gloss nails, δηλαδή τα εξαιρετικά λαμπερά pink nude νύχια, που μοιάζουν σαν να έχουν βαφτεί με ένα κλασικό gloss χειλιών, έχουν ενθουσιάσει τόσο την διεθνή, όσο και την εγχώρια showbiz.

Μερικές από τις Ελληνίδες celebrities που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση είναι η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ήβη Αδάμου, η Σταματίνα Τσιμιτσιλή, η Δούκισσα Νομικού και η Βάσια Κωσταρά.

Θες να αλλάξεις τα μαλλιά σου; 3 καστανές αποχρώσεις που πρέπει να δεις πριν πας στο κομμωτήριο

Bright Red

Τα κόκκινα νύχια φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα. Για την άνοιξη, οι Ελληνίδες celebrities συμπεριλαμβανομένης της Φαίης Σκορδάς, της Αθηνάς Οικονομάκου και της Κατερίνας Καραβάτου επιλέγουν πιο φωτεινές κόκκινες αποχρώσεις, που κολακεύουν κάθε μήκος και σχήμα νυχιών.

Baby Blue

Τα παστέλ χρώματα είναι τάση και αυτήν την άνοιξη -ξέρουμε, groundbreaking! Η Κατερίνα Καινούργιου απέδειξε πως ταιριάζουν σε κάθε στιλ, βάφοντας τα αμυγδαλωτά νύχια της με ένα θαλασσί βερνίκι.

Yellow

Το λεμονί έχει γρήγορα αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για φέτος την άνοιξη με την Jennifer Lopez και την Hailey Bieber να δίνουν το "σύνθημα" σε όλες εμάς να την υιοθετήσουμε. Αυτό ακριβώς έκανε και η Βάσια Κωσταρά, η οποία διακόσμησε τα milky nails της με κίτρινες καρδιές, προκαλώντας φρενίτιδα στις θαυμάστριές της.

Metallics

Αν έπρεπε να αναδείξουμε ένα ως το it μανικιούρ του 2023, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα metallic nail look. Οι σχεδιαστές "βροντοφωνάζουν" ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο πως τα μανικιούρ με μεταλλικό φινίρισμα θα είναι η Νο.1 τάση στα νύχια για φέτος και οι Ελληνίδες celebrities υπάκουσαν στις προσταγές τους.

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε νέα "ζωή" στα κλασικά ροζ νύχια, επιλέγοντας ένα βερνίκι με μεταλλικό φινίρισμα, ενώ η Φαίη Σκορδά είπε το μεγάλο "ναι" στην τάση βάφοντας τα νύχια της με μπρονζέ, αλλά και ασημένια βερνίκια.

Οι 7 τάσεις στα νύχια που θα βλέπεις παντού από τώρα μέχρι το τέλος του 2023

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ