Follow us

Μαρέβα Μητσοτάκη | Το πολύ νεανικό χτένισμα που δεν περιμέναμε ποτέ πως θα υιοθετήσει

Η σύζυγος του πρωθυπουργού έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

MissBloom TEAM
Μαρέβα Μητσοτάκη NDP

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε ο Αυθεντικός Ημιμαραθώνιος Αθήνας με πλήθος κόσμου να κατακλύζει το κέντρο της πόλης, είτε για να συμμετάσχει στον αγώνα, είτε για να εμψυχώσει τους δρομείς. Ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν να τρέξουν ήταν και η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.

Ήβη Αδάμου | Το liquid lipstick που δεν αποχωρίζεται ποτέ χαρίζει τα πιο juicy χείλη

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε στη γραμμή της εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου με την ομάδα "Τρέξε Μαζί μου" μέλη της οποίας συμμετέχουν από το 2013 σε παρόμοιους αγώνες. Για την περίσταση επέλεξε ένα camouflage κολάν, μια ριγέ μακρυμάνικη μπλούζα, ένα T-shirt και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρήκε το οικονομικό κραγιόν που μένει αναλλοίωτο όλη τη μέρα

Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα άκρως νεανικό χτένισμα, που δεν περιμέναμε πως θα επέλεγε. Αν και συνήθως προτιμά ίσια looks ή χαλαρούς κυματισμούς, αυτή τη φορά η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι μάζεψε τα μαλλιά της σε δύο πλεξούδες, τις οποίες στερέωσε με χρωματιστά λαστιχάκια. Το εν λόγω χτένισμα εκτός από το ότι της επέτρεπε να τρέχει με άνεση, χωρίς να την ενοχλούν τα μαλλιά της, λόγω του messy χαρακτήρα του, έκανε τη συνολική εμφάνισή της να δείχνει πιο νεανική κι ανέμελη.

Δες το hair look της:

Μαρέβα Μητσοτάκη | Το πολύ νεανικό χτένισμα που δεν περιμέναμε ποτέ πως θα υιοθετήσει
Μαρέβα Μητσοτάκη
Μαρέβα Μητσοτάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ