Follow us

Sleek hair with volume | Πώς να δημιουργήσεις μόνη σου τα πιο εντυπωσιακά, "πλούσια" και γεμάτα όγκο μαλλιά

Δες αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να απογειώσεις το office style σου έχοντας προστατεύσει 100% την τρίχα σου από τη θερμότητα.

MissBloom TEAM
pantene

Τα μαλλιά μου είναι ολόισια, έτσι ήταν πάντοτε. Βαριά, μακριά, ίσια και κυρίως, δίχως όγκο. Τα εντυπωσιακά, ανάλαφρα, λαμπερά και γεμάτα όγκο μαλλιά ήταν πάντοτε το dream hairstyle μου που ωστόσο ποτέ δε σκέφτηκα πως μπορώ να αποκτήσω μιας που πάντοτε, θεωρούσα τα μαλλιά μου μη διαχειρίσιμα. Όλα αυτά ωστόσο, άλλαξαν το πρωί μίας Τετάρτης μετά από μία συνάντηση με τον Tom Zois, τον νέο ambassador και hairstylist του Pantene.

Ο Tom Zois κατάφερε στην πραγματικότητα να κάνει αυτό που εγώ, λίγο πριν τον συναντήσω, θεωρούσα αδύνατο να συμβεί δίχως να καταστρέψω την τρίχα μου. Ένα εντυπωσιακό, λαμπερό χτένισμα, με πλούσιο όγκο και διάρκεια. Ο hair expert, με τρία μονάχα προϊόντα Pantene, δημιούργησε ένα ανάλαφρο αλλά απολύτως εντυπωσιακό hair style καταφέρνοντας μάλιστα να ενυδατώσει τα μαλλιά μου στο έπακρο αλλά και να προστατεύσει την τρίχα μου 100% από τη θερμότητα των εργαλείων.

Με τις υπέροχες μυρωδιές του Pantene, και πάντοτε με την πολύτιμη βοήθεια του Tom Zois, το office style μου απογειώθηκε έχοντας συγχρόνως προστατεύσει 100% την τρίχα μου από τη θερμότητα.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για sleek hair with volume :

1. To νούμερο ένα step της διαδικασίας είναι φυσικά η προετοιμασία της τρίχας που γίνεται με ένα μονάχα προϊόν. To 5in1 Miracle Pre-Styler, που εφαρμόζεται μετά το λούσιμο και σε νωπά μαλλιά, είναι η λύση για την προστασία της τρίχας από τη θερμότητα, τη σωστή ενυδάτωση και φυσικά, την καταπολέμηση του φριζαρίσματος.

2. Στη συνέχεια, και λίγο πριν στεγνώσουμε πολύ καλά τα μαλλιά με σεσουάρ, ο Perfect Volume Αφρός απλώνεται σε νωπά ακόμη μαλλιά για να χαρίσει ένα επαγγελματικό φορμάρισμα στο look, χωρίς ωστόσο να βαραίνει ή να "κοκαλώνει" την τρίχα.

3. Τελευταίο και απαραίτητο step, είναι φυσικά η Perfect Volume Λακ που ψεκάζεται στα μαλλιά αφού δημιουργήσουμε ένα χαλαρό σπάσιμο στις άκρες και δώσουμε πολύ όγκο στη ρίζα. Ένα μόλις ψέκασμα διατηρεί το γεμάτο όγκο και μπούκλα χτένισμά μας έως και 24 ώρες.

Και κάπως έτσι, με τρία μόνο προϊόντα, έχω αποκτήσει το dream hairstyle μου και τα πιο πλούσια -γεμάτο όγκο- μαλλιά που είχα ποτέ.

Δες όλα τα βήματα στο παρακάτω βίντεο :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ