Follow us

Νυφικό Πεντικιούρ | Τα πιο κομψά χρώματα για την ημέρα του γάμου σου

+Έξτρα tips για τη "μεγάλη" μέρα.

νυφικό πεντικιούρ Istock Photo

Η μέρα του γάμου σου δεν "σηκώνει" πειραματισμούς κι αυτός ο κανόνας αφορά πολλούς τομείς της ζωής σου εκείνη τη μέρα, από το τι θα φας για πρωινό, μέχρι ποιο νυφικό πεντικιούρ θα επιλέξεις.

15 ονειρικά νυφικά χτενίσματα που θα κάνουν τη μέρα του γάμου σου ακόμα πιο ξεχωριστή

Όσο και να αγαπάς τα nail art σχέδια και τα neon χρώματα, για την ημέρα του γάμου σου σού προτείνουμε να υιοθετήσεις ένα απλό νυφικό πεντικιούρ, που θα κολακεύει τα άκρα και το look σου στο σύνολό του χωρίς να αποσπά πολύ την προσοχή από το νυφικό σου.

Director's Note: Θυμήσου πως οι φωτογραφίες του γάμου σου θα κοσμήσουν τόσο το δικό σου σπίτι, όσο και των συγγενών σου για πολλά χρόνια, οπότε προτίμησε ένα διαχρονικό νυφικό πεντικιούρ, που θα ξέρεις ότι δεν θα μισήσεις μετά από μερικά χρόνια όταν θα ξεφυλλίζεις το άλμπουμ του γάμου.

Αγαπημένη επιλογή είναι τα λευκά, ημιδιάφανα ροζ και baby pink βερνίκια νυχιών, ενώ εξίσου καλή και διαχρονική επιλογή είναι το γαλλικό πεντικιούρ. Αν θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τις πολύ κλασικές επιλογές, δοκίμασε ένα κλασικό κόκκινο ή ένα μεταλλικό ή περλέ nail look, που είναι άλλωστε μία από μεγαλύτερες τάσεις για φέτος. Η συμβουλή μας; Απόφυγε τα ιδιαίτερα nail art σχέδια, τις πέρλες και τα στρας, γιατί τις περισσότερες φορές δείχνουν πολύ busy κάτω από το νυφικό.

Director's Note: Χρησιμοποίησε το ίδιο βερνίκι και για το μανικιούρ σου για να πετύχεις ένα συνολικά καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Εναλλακτικά μπορείς να αφήσεις τα νύχια σου φυσικά, απλά περνώντας τα με ένα διάφανο top coat. Το πιο σημαντικό απ' όλα, όποιο νυφικό πεντικιούρ και να επιλέξεις, είναι τα νύχια σου να έχουν όμορφο σχήμα και να δείχνουν καλά ενυδατωμένα και περιποιημένα τα επωνύχια. Φυσικά μην παραλείψεις και την περιποίηση των φτερνών σου, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα με μία ράσπα και ενυδατώνοντάς τα καλά με μία πλούσια κρέμα, έτσι ώστε να δείχνουν όμορφα "μέσα" στα πέδιλά σου.

Sparkling Bride | 15 μανικιούρ με στρας για τις πιο υπέροχες φωτογραφίες με το δαχτυλίδι σου

Nυφικό πεντικιούρ | Τα πιο κομψά χρώματα

White

"Naked"

Red

Nude

Dusty Pink

Baby Pink

Dark Red

French Pedicure

Metallics

Milky Pink

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ