Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ποιο είναι το κραγιόν που φορά κάθε μέρα

Η πιο όμορφη φυσική απόχρωση.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Αν και στο νου μας η Αθηνά Οικονομάκου είναι περισσότερο fashionista, παρά beauty enthusiast, πρόσφατα ανέβασε ένα makeup tutorial στο προφίλ της στο Instagram μαρτυρώντας πως τελικά αγαπά και το μακιγιάζ.

Η Μαριάννα Τουμασάτου με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ | Αυτό είναι το νέο hair look της

Στο βίντεο δείχνει στους ακόλουθούς της όλη τη ρουτίνα μακιγιάζ της, από το πώς πετυχαίνει την αψεγάδιαστη βάση της και τις φωτοσκιάσεις, μέχρι το πώς τονίζει κι ανορθώνει το βλέμμα της εφαρμόζοντας αρκετές στρώσεις mascara, αλλά και χρησιμοποιώντας ένα brow soap.

Το tutorial "κλείνει" με την Αθηνά να αποκαλύπτει το αγαπημένο της κραγιόν, εκείνο που φορά σε καθημερινή βάση. "Σε εμένα όλα τα κραγιόν φαίνονται πολύ πιο σκούρα από το πραγματικό τους χρώμα. Οπότε εγώ παίρνω ένα τόσο έντονο πορτοκαλί, το οποίο σε άλλους θα φωσφορίζει, αλλά σε εμένα βγαίνει φυσικό", λέει εφαρμόζοντας το κραγιόν της.

Το εξαιρετικά οικονομικό κραγιόν που ενθουσίασε την Έλενα Χριστοπούλου

Όπως αποκάλυψε, το αγαπημένο της κραγιόν είναι το Retro Matte Lipstick της MAC Cosmetics στην απόχρωση Runway Hit, ένα κραγιόν μακράς διάρκειας που προσφέρει έντονο, ομοιόμορφο χρώμα και απόλυτα ματ τελείωμα.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ποιο είναι το κραγιόν που φορά κάθε μέρα

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ