Follow us

Μαρία Πρωτόπαππα | Η συγκλονιστική αλλαγή στα μαλλιά της που την έκανε να δείχνει πραγματικά αγνώριστη

Η ηθοποιός υιοθέτησε ένα κούρεμα μοϊκάνα.

MissBloom TEAM
πρωτοπαππα Panoulis

Λίγες ηθοποιοί κρατούν αναλλοίωτο το στιλ των μαλλιών τους μέσα στα χρόνια αφού, αν μη τι άλλο, χρειάζεται να κάνουν αλλαγές κατά καιρούς για τις διάφορες ανάγκες ρόλων που μπορεί να προκύψουν στην καριέρα τους. Μία από αυτές είναι και η Μαρία Πρωτόπαππα που, όσο καιρό τη γνωρίζουμε, διατηρεί το δικό της στιλ στα μαλλιά που έχει γίνει πλέον signature: ίσια και στιλπνά, σε γλυκιά καστανή απόχρωση και με το μήκος τους να ξεπερνά για λίγα δάχτυλα το ύψος των ώμων της, σε ένα κομψό hairstyle που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες.

Η Μαριάννα Τουμασάτου με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ | Αυτό είναι το νέο hair look της

Παρ' όλα αυτά, η ηθοποιός και σκηνοθέτις εξέπληξε τους πάντες πριν λίγες ώρες, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ένα ολοκαίνουριο (και ιδιαίτερα edgy) κούρεμα, που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη. Πιο συγκεκριμένα, έκοψε τα μακριά της μαλλιά πολύ κοντά και υιοθέτησε ένα από τα πιο cool κουρέματα της τελευταίας πενταετίας, το mullet cut.

Πρόκειται για ένα κούρεμα που έκανε θραύση στη δεκαετία του '80 και το υιοθετούσαν κατά κόρον οι (rock) stars της εποχής, κυρίως άντρες. Τα μαλλιά είναι πιο κοντά στο μπροστινό και πλαϊνό μέρος του κεφαλιού, ενώ μακραίνουν στο πίσω μέρος, καλύπτοντας τον αυχένα. Φυσικά, οι πρόσφατες τάσεις της μόδας καθώς και πολλοί σχεδιαστές το έφεραν στο τώρα, προτείνοντας μερικές σύγχρονες προσαρμογές, με αποτέλεσμα να το αντιγράφουν μερικές από τις πιο δημοφιλείς pop stars του σήμερα (βλ. Miley Cyrus & Billie Eilish, μεταξύ άλλων).

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το χτένισμα που λατρεύουν οι πιο στιλάτες fashionistas του εξωτερικού

Η Μαρία Πρωτόπαππα έδωσε το δικό της στίγμα στο look αφού έκοψε και διακριτικές αφέλειες ενώ έκανε μπούκλες όλα τα μαλλιά της, χαρίζοντας παράλληλα άφθονο όγκο και κίνηση για ένα πιο θηλυκό vibe.

Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι ενέκριναν αμέσως τη (συγκλονιστική είναι η αλήθεια) αλλαγή, με τα σχόλια στην ανάρτησή της να είναι διθυραμβικά.

Δες το αποτέλεσμα:

Θυμήσου το πριν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ