Follow us

Skin detox μετά το Πάσχα | Η εύκολη ρουτίνα που ακολουθεί η Βάσια Κωσταρά για λαμπερή επιδερμίδα

Όλα τα βήματα της σχεδιάστριας για ένα πρόσωπο που ακτινοβολεί λάμψη.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά Instagram

Η αποτοξίνωση μετά τις διακοπές κρίνεται πλέον επιβεβλημένη - και δεν εννοούμε μόνο το body detox, την απαλλαγή δηλαδή του οργανισμού από τις τοξίνες, αλλά και το skin detox που αφορά την απομάκρυνση βλαβερών, τοξικών ουσιών από την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας.

Αν φέτος το Πάσχα το έριξες έξω, με καθημερινό μακιγιάζ πρωί-βράδυ, ξενύχτι, πολύ αλκοόλ και φαγητό αλλά και (υπερ)έκθεση στον ήλιο, πιθανόν να έχεις ήδη διαπιστώσει τις επιπτώσεις στο δέρμα σου. Ίσως το αισθάνεσαι θαμπό, κουρασμένο και ταλαιπωρημένο, σίγουρα χωρίς τη λάμψη που θα ήθελες. Και είναι λογικό, αν αναλογιστείς ότι το αλκοόλ, η μη ισορροπημένη διατροφή και ο ήλιος επηρεάζουν με πολλούς τρόπους την επιδερμίδα μας. Επιπλέον, στις διακοπές συνηθίζουμε να ξεφεύγουμε λίγο από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησής μας, με πολλές γυναίκες να μην ακολουθούν ούτε τα βασικά βήματα φροντίδας (καθαρισμό, ντεμακιγιάζ, ενυδάτωση και αντηλιακό).

Beauty Editor's picks | 5 serum mascara για ονειρεμένα μακριές και δυνατές βλεφαρίδες

Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και πώς να εφαρμόσεις το skin detox στη δική σου ρουτίνα περιποίησης, η Βάσια Κωσταρά έχει τη λύση. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια μάς έδειξε πριν λίγες ώρες τι ακριβώς κάνει η ίδια για να ανακτήσει τη χαμένη λάμψη και να κάνει την επιδερμίδα της να δείξει απόλυτα υγιής και λαμπερή, σαν καινούρια, όσα ξενύχτια και όση κούραση κι αν έχει υποστεί από τα συνεχόμενα ταξίδια.

Έτσι, στα stories της μας έδειξε μια πολύ γρήγορη ρουτίνα πρωινής περιποίησης με λίγα προϊόντα: μια μάσκα ενυδάτωσης που δρα μέσα σε 10', ένα καθαριστικό προσώπου για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ, μια ενυδατική κρέμα ματιών και μια κρέμα ημέρας (για πρόσωπο και λαιμό), καθώς και το αντηλιακό για προστασία από τον ήλιο που περιέχει και ήπιο χρώμα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο πρόσωπο, χωρίς παραπάνω μακιγιάζ.

Βέβαια, η Βάσια Κωσταρά τόνισε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς η detox διαδικασία θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα και θα επανέλθει και με αντίστοιχα βήματα για τη βραδινή ρουτίνα της. Επίσης δήλωσε ότι θα φροντίσει να πιει πολύ νερό αλλά και να φτιάξει περισσότερο τη διατροφή της - παράγοντες που θα λειτουργήσουν βοηθητικά στο skin detox και στη διατήρηση μιας υγιούς επιδερμίδας.

Favorite beauty picks | Τα 10 καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για κάλυψη αλλά και προστασία στην πόλη, όλο τον χρόνο

Το βίντεο:

Όσο για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, τα αγαπημένα της είναι από τη σειρά της Apivita.

Skin detox μετά το Πάσχα | Η εύκολη ρουτίνα που ακολουθεί η Βάσια Κωσταρά για λαμπερή επιδερμίδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ