Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Η άκρως καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της για τη δεύτερη σεζόν του "Maestro"

Η αλλαγή που λίγοι παρατήρησαν.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Μία μικρή αλλά άκρως καλοκαιρινή αλλαγή φαίνεται πως επέλεξε να κάνει στα μαλλιά της η Κλέλια Ανδριολάτου- μια αλλαγή που λίγοι παρατήρησαν. Η γνωστή ηθοποιός, που πέρασε το φετινό της Πάσχα στην όμορφη Κέρκυρα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες της στις οποίες τα μαλλιά της δε φαίνονται καστανά αλλά ξανθά.

Butterfly cut | Το stylish κούρεμα για άφθονο όγκο στα μακριά μαλλιά χωρίς να κόψεις μήκος

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου φαίνεται πως φώτισε το χρώμα των μαλλιών της κάνοντας ξανθές ανταύγειες στις άκρες. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro", αποφάσισε να συμβαδίσει με τον καιρό και την εποχή, ανοίγοντας ελαφρώς το καστανό χρώμα των μαλλιών της.

Γεωργία Αβασκαντήρα | Το αγαπημένο της φλοράλ άρωμα κοστίζει λιγότερο από 30€

Η εν λόγω αλλαγή φαίνεται μικρή αλλά δεν είναι αφού έχει χαρίσει φως σε όλο το πρόσωπο της ηθοποιού αλλά και μία φρέσκια, καλοκαιρινή πινελιά στο look της. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η Κλέλια Ανδριολάτου ίσως και να μην επισκέφθηκε καν το κομμωτήριό της για αυτό το αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται το χρώμα των μαλλιών της να έχει ανοίξει τόσο πολύ εξαιτίας του ήλιου, αλλά σε κάθε περίπτωση δείχνει υπέροχο.

Δες το νέο hair look της:

Θυμήσου το πριν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ