Follow us

Coachella 2023 | Αυτό ήταν με διαφορά το αγαπημένο χτένισμα των fashion girlies

Κάνε save τις φωτογραφίες για να το αντιγράψεις για τις πρώτες συναύλιες του καλοκαιριού.

χτένισμα 2023 Splash News/Ideal Image

Τι κι αν είμαστε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το Coachella, μέσω του Instagram μπορέσαμε να νιώσουμε έστω και λίγο τον παλμό του πιο ινσταγκραμικού φεστιβάλ μουσικής των τελευταίων χρόνων. Κοιτώντας τις φωτογραφίες των fashion girlies που βρέθηκαν εκεί, ένα πράγμα παρατηρήσαμε: Όλα συμφώνησαν πως αυτό ένα είναι το it ανοιξιάτικο χτένισμα του 2023.

Θες να αλλάξεις τα μαλλιά σου; 3 καστανές αποχρώσεις που πρέπει να δεις πριν πας στο κομμωτήριο

Το ωραιότερο ανοιξιάτικο χτένισμα 2023 σύμφωνα με τα it girls

Πολλά it girls υιοθέτησαν boho outfits, άλλα προτίμησαν western looks, ενώ άλλα ακολούθησαν την glam οδό. Όλα -ή έστω σχεδόν όλα- ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους με ένα πολύ συγκεκριμένο χτένισμα: beach waves και δύο πλεξουδάκια στο μπροστινό μέρος, δίπλα από τη χωρίστρα.

Το εν λόγω χτένισμα αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τις fashionistas με μακριά μαλλιά, με πολλές να το διανθίζουν με ακόμα περισσότερα μικρά διάσπαρτα πλεξουδάκια, ενώ άλλες να στολίζουν το hair look τους με butterfly clips και hair jewels. Αρκετές πάλι, προκειμένου να διατηρηθούν δροσερές κάτω από τον καυτό ήλιο της Καλιφόρνια, μάζεψαν ψηλά τα μαλλιά τους, αφήνοντας ελεύθερα μόνο τα μικρά πλεξουδάκια στο μπροστινό μέρος.

10 Ελληνίδες influencers προτείνουν τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα μανικιούρ

Σε κάθε περίπτωση, αν το Coachella είναι το μέρος, στο οποίο γεννιούνται οι it τάσεις του καλοκαιριού, αυτό θα είναι σίγουρα το χτένισμα που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες.

Wavy & Chic | Τα κυματιστά hair looks που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή καλεσμένη στους γάμους της σεζόν

Hair Inspo

Δες πώς υιοθέτησαν την τάση μερικά από τα πιο διάσημα fashion girlies:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ