Follow us

The Wig Issue | 5 Ελληνίδες celebrities που δεν ήξερες ότι φοράνε -σχεδόν- καθημερινά περούκα

Δέσποινα Βανδή, Ελένη Φουρέιρα, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Τάμτα και Ελένη Χατζίδου έχουν αποδείξει πως οι περούκες είναι το αγαπημένο τους αξεσουάρ στις εμφανίσεις τους.

MissBloom TEAM
περούκες Instagram

Τα τελευταία χρόνια, δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες celebrities που αποκαλύπτουν τα beauty tips τους μέσω των προφίλ τους στα social media. Μεταξύ αυτών των "επτασφράγιστων" μυστικών είναι και ένα πιο απρόσμενο και ασυνήθιστο, που αν και στο εξωτερικό είναι ευρέως γνωστό, εμείς τώρα κάνουμε τα πρώτα μας δειλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Μιλάμε για τις περούκες, που όλο και περισσότερες γυναίκες στο χώρο του θεάματος επιλέγουν να φοράνε για να αναβαθμίσουν τα εντυπωσιακά looks τους.

Πρόσφατα, η Ελένη Χατζίδου είχε αποδείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο δείχνει πως φορά την περούκα καθημερινά για την εκπομπή της. Το αποτέλεσμα, μάλιστα, είναι τόσο άρτιο και καλαίσθητο που ακόμη και ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής, Ετεοκλής Παύλου, δεν το είχε αντιληφθεί, όπως είχε σχολιάσει σε άλλο βίντεό της.

Είναι αλήθεια πως, πλέον, οι περούκες δεν έχουν να "ζηλέψουν" σε τίποτα από τα φυσικά μαλλιά. Μοιάζουν σαν πραγματικές, ενώ αποτελούν έναν έξυπνο τρόπο για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό και προσωρινό αποτέλεσμα, "φρεσκάροντας" έτσι την εμφάνισή σου. Παράλληλα θα προστατεύσεις τη φυσική σου τρίχα και δε θα την ταλαιπωρήσεις με βαφές ή τολμηρά κουρέματα.

Δεν είναι τυχαίο πως η iconic Ελένη Φουρέιρα τις εμπιστεύεται συχνά για να ολοκληρώσει τα bold σύνολά της. Η ίδια πειραματίζεται αρκετά με τα χρώματα, επιλέγοντας ξανθιές ή και μαύρες περούκες, προκειμένου να κάνει ακόμη πιο edgy τις εμφανίσεις της

Ακόμη μία γυναίκα που δε διστάζει να δοκιμάζει νέες ιδέες στα looks της, είναι φυσικά η Τάμτα. Η τραγουδίστρια, που έχει ως σήμα κατατεθέν της την εκκεντρικότητα και το fashion forward στιλ, χρησιμοποιεί τις περούκες ως αξεσουάρ για να ολοκληρώσει τα ευφάνταστα concepts των εμφανίσεών της.

Πριν λίγους μήνες, η Δέσποινα Βανδή είχε διχάσει τους fans της με την εμφάνισή της στην κριτική επιτροπή του "J2US", με ένα à la garçonne hair look. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, ήταν μία πολύ αληθοφανής περούκα, ενώ αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η τραγουδίστρια πειραματίστηκε με τα μαλλιά της στο show. Σε άλλο live, είχε επιλέξει ένα σκούρο καστανέ καρέ κούρεμα, δίνοντας για ακόμη μία φορά "ψήφο εμπιστοσύνης" στην περούκα.

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αγαπά και εκείνη τις περούκες και όχι άδικα, αφού η αλλαγή που είχε τολμήσει, περίπου ένα χρόνο πριν, της ταίριαζε απόλυτα. Συγκεκριμένα το μοντέλο είχε δοκιμάσει μία μαύρη, sleek και με ultra μακρύ μήκος περούκα που αναδείκνυε τα έντονα χαρακτηριστικά της, βάζοντας έτσι "φωτιά" στα σχόλιά στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ