Follow us

Η Βίκυ Καγιά με το οικονομικό αξεσουάρ μαλλιών που θα κάνει την εμφάνισή σου να δείχνει "ακριβή"

Ακολούθησε το παράδειγμά της, αν θέλεις να το φορέσεις κι εσύ σωστά.

Βίκυ Καγιά Instagram

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να αγαπά τους μεγάλους οίκους μόδας και το ακριβό στιλ, αλλά όπως έχει πει πολλές φορές, δεν πιστεύει ότι χρειάζεται να ξοδεύεις πολλά χρήματα για να δείχνεις stylish. Ένα από τα αγαπημένα της αξεσουάρ μαλλιών άλλωστε, είναι εξαιρετικά οικονομικό.

Η Βάσια Κωσταρά έκανε το ωραιότερο μανικιούρ της άνοιξης- τελεία και παύλα

Ποζάροντας για το προφίλ της στο Instagram, η fashion expert αποκάλυψε για ποιο είναι το αξεσουάρ μαλλιών, που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της. Ο λόγος φυσικά για τα claw clips, τα γνωστά σε όλες μας κλάμερ, τα οποία έχουν επιστρέψει στη μόδα. Το '90s hair accessory αποτελεί staple για τα it girls κάθε ηλικίας, ανάμεσά τους οι Bella Hadid, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Meghan Markle και Sienna Miller.

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το χτένισμα που λατρεύουν οι πιο στιλάτες fashionistas του εξωτερικού

Αν και πρόκειται για ένα πάρα πολύ οικονομικό αξεσουάρ μαλλιών (το δικό της είναι από το brand Hey, Beauty!), η Βίκυ Καγιά βρήκε τον τρόπο να το εντάξει στο look της με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κάνει τη συνολική εμφάνισή της να δείνχει πιο "ακριβή". Όπως θα δεις, φορά ένα κλασικό blue jeans, all star παπούτσια και ένα ριγέ πουκάμισο, ενώ έχει ολοκληρώσει το outfit της με ένα navy blazer. Έχει πιάσει τα μαλλιά της ψηλά σε ένα french twist, το οποίο έχει στερεώσει με το κλάμερ, δίνοντας ένα Old Money vibe στην εμφάνισή της.

Δες το hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ