Follow us

5 αρώματα που μυρίζουν σαν αντηλιακό και καλοκαιρινές διακοπές

Ο πιο εύκολος τρόπος να νιώσεις πως είσαι ήδη διακοπές.

αρώματα που θυμίζουν αντηλιακό Splash News/Ideal Image

Φαντάσου ότι είσαι ξαπλωμένη πάνω στην πετσέτα σου στην καυτή αμμουδιά. Ο ήλιος χαϊδεύει το σώμα σου και καθώς ένα γλυκό αλμυρό αεράκι σε δροσίζει, πίνεις μια γουλιά από το κοκτέιλ σου κι εφαρμόζεις την αγαπημένη σου αντηλιακή κρέμα. Αυτή ακριβώς την αίσθηση προσπαθούν να αποτυπώσουν τα παρακάτω αρώματα που θυμίζουν αντηλιακό και που εκμεταλλευόμενα την αίσθηση της όσφρησης, υπόσχονται να σε ταξιδέψουν νοητά στους πιο όμορφους (κι ενδεχομένως νοσταλγικούς) καλοκαιρινούς προορισμούς:

Sexy as Hell | Τα πιο σαγηνευτικά γυναικεία αρώματα όλων των εποχών

Director's Choice | 5 αρώματα που θυμίζουν αντηλιακό

Aegean Bronze Eau De Parfum, KORRES (στα φαρμακεία)

Aegean Bronze Eau De Parfum, KORRES (στα φαρμακεία)

Το Aegean Bronze Eau De Parfum με νότες από κεχριμπάρι, μεσογειακό περγαμόντο, φρέζια, φρατζιπάνι και άμμο, και αρωματισμένο με μαγευτική καμένη ζάχαρη φέρνει στο νου όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Sun Delicious Fragrant Water, Nuxe (στα φαρμακεία)

Sun Delicious Fragrant Water, Nuxe (στα φαρμακεία)

Tο φλοράλ και φρουτώδες Sun Delicious Fragrant Water της Nuxe με νότες από φύλλα νερατζιάς, γλυκό πορτοκάλι, καρύδα, γαρδένια, βανίλια και μόσχο θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί κι ως "καλοκαίρι σε μπουκάλι".

Bronze Goddess Eau De Parfum, Estée Lauder

Bronze Goddess Eau De Parfum, Estée Lauder

Με νότες από μάνταριν όρανζ, τζίντζερ, γιασεμί, καρύδα, βανίλια και musk, το Bronze Goddess Eau De Parfum θα σε ταξιδέψει νοητά σε καυτές αμμώδεις παραλίες.

Sunny Side Up Eau de Parfum, Juliette has a gun

Sunny Side Up Eau de Parfum, Juliette has a gun

Φρέσκο και συνάμα ξυλώδες, το Sunny Side Up Eau de Parfum τοποθετεί το άρωμα του σανταλόξυλου στο κέντρο της σύνθεσης. Η απαλότητά του ενισχύεται από το άρωμα της καρύδας και της βανίλιας, που σε συνδυασμό με το άρωμα των σπόρων ambrette, το γιασεμί και το αμυρίς το κάνουν να θυμίζει αντηλιακό.

Beach Eau De Parfum, Bobbi Brown

Beach Eau De Parfum, Bobbi Brown

Eμπνευσμένο από το αγαπημένο μέρος της Bobbi, την παραλία, το Beach Eau De Parfum με νότες από θαλασσινό αλάτι, πορτοκάλι και γιασεμί φέρνει στο νου αναμνήσεις με θάλασσα, άμμο και ήλιο.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ