Follow us

McDonald's Bangs | Η νέα μεγάλη τάση που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πάρα πολύ πλούσια

Η νέα εκδοχή των curtain bangs που λατρεύεουν τα TikTok girlies.

αφέλειες 2023 Splash News/Ideal Image

Μπορεί πέρυσι τα curtain bangs να ήταν το αγαπημένο κούρεμα των it girls, ωστόσο φέτος φαίνεται πως -σχεδόν- όλες οι γυναίκες έχουν υιοθετήσει το trend και το καταλαβαίνουμε απόλυτα: Δεν είναι το ίδιο δεσμευτικά με τις κλασικές αφέλειες, ενώ είναι τρομερά κολακευτικές για όλα τα σχήματα προσώπου. Το μόνο τους αρνητικό; Είναι πια "πολυφορεμένες". Αν θέλεις λοιπόν να διαφοροποιηθείς λίγο, σου προτείνουμε να υιοθετήσεις τις it αφέλειες του 2023, τα λεγόμενα McDonald's Bangs.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Το νέο αγαπημένο της άρωμα έιναι ό,τι πιο καλοκαιρινό θα μυρίσεις ποτέ

McDonald's Bangs | Οι it αφέλειες του 2023

Αν αγαπάς να βλέπεις με τις ώρες beauty TikTok, τότε σίγουρα θα έχουν τα βρεθεί στην for you σου τα McDonald's Bangs. Στην ουσία, πρόκειται για τα curtain bangs 2.0 με περισσότερο όγκο στις ρίζες και πιο έντονο σχήμα. Εμπνευσμένες από το logo της γνωστής αλυσίδας fast food και άψογα υιοθετημένες από την Matilda Djerf, οι it αφέλειες του 2023 είναι πιο πλούσιες από εκείνες που βλέπαμε την περσινή χρονιά.

Για να πετύχεις το voluminous look που βλέπεις στα social, ξεκίνησε με νωπά μαλλιά. Στη συνέχεια, ξεχώρισε τις αφέλειές σου και χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και μία φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα γύρισέ τες προς τα κάτω, έτσι ώστε να αποκτήσουν πλούσιο όγκο. Έπειτα, χώρισέ τες στη μέση και χρησιμοποίησε τα ίδια εργαλεία για να γυρίσεις κάθε πλευρά προς τα έξω.

Coachella 2023 | Αυτό ήταν με διαφορά το αγαπημένο χτένισμα των fashion girlies

Εναλλακτικά, αν τα μαλλιά σου φορμάρονται εύκολα, ακόμα και χωρίς τη χρήση θερμότητας, μπορείς να δοκιμάσεις αυτήν την heat free μέθοδο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ