Follow us

Τα πιο κομψά και "φωτεινά" αρώματα της σεζόν

Το μυστηριώδες "Luna" έρχεται να συμπληρώσει το νέο άρωμα "Solaris" του οίκου Penhaligon’s χαρίζοντας γοητεία και λαμπερή αύρα σε όποια το φορά

αρωμα

Η σελήνη έχει τη μαγική ιδιότητα να φέρνει την ισορροπία στον κόσμο. Συμβολίζει τη διαίσθηση, τα όνειρα και την καθησυχαστική, σχεδόν μητρική στοργή που προσφέρει όταν εισβάλλει από το παράθυρο και φωτίζει τις νύχτες μας. Μια ουράνια σφαίρα που ενέπνευσε τον μύθο και την ανθρωπότητα να διευρύνει τις φιλοδοξίες και τη φαντασία της. Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι μπορούμε ζήσουμε την περιπέτεια που λαχταράμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας πριν γίνουμε κι εμείς αστρική σκόνη.

Αυτές τις ιδιότητες περικλείει το "Luna Eau de Toilette" του οίκου Penhaligon’s, ένα κομψό, πλούσιο σε εσπεριδοειδή άρωμα, με λαμπερή αστρική χάρη. Λεμόνι από τη Σικελία, νεράντζι και περγαμόντο συνδυάζονται με τις νότες καρδιάς του αρώματος, όπως το τριαντάφυλλο, το γιασεμί και ο καρπός αρκεύθου, που προσδίδουν ηρεμία και γαλήνη. Το amber και τα πληθωρικά musks ολοκληρώνουν το άρωμα, σαν έναν άψογο κύκλο, όπως η πανσέληνος, εξασφαλίζοντας στον χυμό του βάθος και αισθησιακό χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ