Follow us

Σαν δύο σταγόνες νερό | Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ολόιδια η Hailey Bieber με τη νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Το μοντέλο και παρουσιάστρια έκοψε τα μαλλιά της στο πιο "it" κούρεμα της σεζόν.

MissBloom TEAM
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου NDP Photo Agency

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σκεφτεί ότι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μας θυμίζει έντονα στο πρόσωπο τη Hailey Bieber. Εντάξει, είναι και οι σωματότυποί τους που είναι παρόμοιοι (μοντέλα και οι δυο τους γαρ), όμως τα χρώματα μαλλιών, ματιών και επιδερμίδας είναι εξίσου πανομοιότυπα. Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω - έχουν παρόμοιο σχήμα προσώπου αλλά και γωνίες.

Η Hailey Bieber συνδύασε τα 3 κορυφαία beauty trends της φετινής άνοιξης σε ένα μόνο look

Αν τώρα ανήκεις στην πλευρά όσων δεν μπορούν να δουν με τίποτα την ομοιότητα της Ισμήνης με την Bieber, πάμε στοίχημα ότι θα αλλάξεις γνώμη μόλις αντικρύσεις την ολοκαίνουρια αλλαγή στα μαλλιά της πρώτης. Η Ελληνίδα μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε να επισκεφτεί τον διάσημο κομμωτή και φίλο της, Δημήτρη Σαράντου και έκοψε καρέ τα ημίμακρα, ξανθά μαλλιά της, ανανεώνοντας την κουπ της ενόψει της άνοιξης.

Όπως δήλωσε και η ίδια, ένιωσε πλήρως ανανεωμένη με τη συγκεκριμένη αλλαγή, ενώ τα μαλλιά της έδειξαν πιο ανάλαφρα και υγιή στη στιγμή, απαλλαγμένα από ταλαιπωρημένες άκρες.

Curly hair is back | Οι celebrities που υιοθέτησαν τα σγουρά μαλλιά στο Met Gala 2023 αποδεικνύουν πως είναι ό,τι πιο hot φέτος

Δες το αποτέλεσμα:

Αλλά και τη διαδικασία:

Ακόμα να δεις την έντονη ομοιότητα με τη Hailey Bieber; Στο μεταξύ, το κούρεμα που επέλεξε να κάνει η Ισμήνη είναι το ίδιο που υιοθέτησε η Bieber πριν λίγους μήνες. Πρόκειται για το job cut, μια παραλλαγή του αυστηρού καρέ, με το μάκρος να φτάνει στο ύψος του σαγονιού (και κάποιες φορές, λίγο πιο κάτω) και τα μαλλιά να είναι κομμένα σε ένα μήκος. Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα blunt, sleek κούρεμα με ένα δυνατό vibe που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πάντοτε στιλιζαρισμένα, ακόμα κι αν δεν είναι. Αυτό το είδος κουρέματος ταιριάζει κυρίως στα πιο λεπτά μαλλιά, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πλούσια και "γεμάτα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ