Follow us

Rich Girl Nails | 5 εντολές για ένα μανικιούρ που δείχνει πάντα "ακριβό"

Η σωστή ρουτίνα περιποίησης, τα χρώματα και τα σχήματα, που δείχνουν πάντα chic.

νύχια Splash News/Ideal Image

Δεν έχει σημασία αν βάφεις τα νύχια σου μόνη σου στο σπίτι, αν σου αρέσουν φυσικά ή αν πηγαίνεις κάθε δύο εβδομάδες στο nail salon για ημιμόνιμο. Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείς έτσι ώστε το nail look σου να δείχνει "ακριβό" είναι πάντα οι ίδιοι και θα τους βρεις παρακάτω:

Περιποιήσου την επιδερμίδα σου

Πριν καν μιλήσουμε για τα χρώματα και τα σχήματα νυχιών που δείχνουν πάντα κομψά, θα πρέπει να μιλήσουμε λίγο για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών.

Για να δείχνουν τα άκρα σου όμορφα και περιποιημένα κάθε στιγμή της μέρας, φρόντισε να κάνεις απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώντας ένα scrub. Μην ξεχνάς επίσης την καθημερινή ενυδάτωσή τους με μία κρέμα χεριών, αλλά και την αντηλιακή τους προστασία.

Director's Note: Αν η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σου περιλαμβάνει ρετινόλη, μπορείς να την εφαρμόσεις και στα χέρια σου το βράδυ, έτσι ώστε να δείχνουν ακόμα πιο νεανικά και λαμπερά.

Οι 7 καλύτερες κρέμες χεριών που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Επίλεξε το κατάλληλο σχήμα

Οι τάσεις στα σχήματα νυχιών έρχονται και φεύγουν. Το πιο κομψό σχήμα είναι πάντα αυτό που μιμείται τα φυσικά νύχια σου. Για να το βρεις, απλά "ακολούθησε" το σχήμα των επωνυχίων σου.

Ακόμα κι αν αφήνεις τα νύχια σου "γυμνά", είναι πολύ σημαντικό να έχουν όμορφο σχήμα. Χρησιμοποίησε λοιπόν μια λίμα για να τους δώσεις το επιθυμητό σχήμα, αλλά και ένα buffer για να κάνεις την επιφάνειά τους πιο λεία και λαμπερή.

Περιποιήσου τα επωνύχια

Όσο περιποιημένα και να είναι τα νύχια σου, το μανικιούρ σου δεν πρόκειται ποτέ να δείχνει "ακριβό" αν δεν προσέχεις τα επωνύχια. Απόφυγε να τα κόβεις, αλλά μην ξεχνάς να τα ενυδατώνεις καθημερινά με ένα λαδάκι και να τα σπρώχνεις προς τα πίσω με ένα ειδικό stick.

Διάλεξε ένα διαχρονικό χρώμα

Αν θέλεις το μανικιούρ σου να δείχνει πραγματικά "ακριβό", απόφυγε τα trends με ιδιαίτερα nail art σχέδια και τα έντονα, neon χρώματα. Προτίμησε πιο απαλά nude, λευκά και ροζ ή υιοθέτησε την πάντα επίκαιρη τάση του γαλλικού μανικιούρ.

Εναλλακτικά, στρέψου στο κλασικό κόκκινο και μπορντό ή ακόμα και σε jewel tones, όπως το σμαραγδί, αλλά και σε πάντα κομψά σκουρόχρωμα χρώματα, όπως το κυπαρισσί και το navy.

Director's Note: Ολοκλήρωσε το μανικιούρ σου με ένα glossy top coat έτσι ώστε να του χαρίσεις μια "πολυτελή" λάμψη.

7 χρώματα νυχιών που κάνουν ακόμα και το πιο basic σύνολο να δείχνει ακριβό

"Τάισε" τα νύχια σου

Τα εύθραυστα νύχια δεν δείχνουν ποτέ chic. Για να διατηρούνται δυνατά κι ανθεκτικά όταν κάνεις "διάλειμμα" από το χρώμα, εφάρμοσε μια θεραπεία νυχιών. Πολύ σημαντικό ρόλο στο πόσο δυνατά είναι τα νύχια σου, παίζει φυσικά και η διατροφή, γι' αυτό μην ξεχνάς να γεμίζεις το πιάτο σου με πολύχρωμα φρούτα, λαχανικά και καλά λιπαρά.

Σκασμένες φτέρνες; Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες για σούπερ απαλά πόδια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ