Follow us

Πώς να αποκτήσεις την ωραιότερη επιδερμίδα που είχες ποτέ και να αναβάλεις το ραντεβού με τον πλαστικό

Η Σουζάνα Κεγγίτση αποκαλύπτει ποιο είναι το ελληνικό skincare brand που εμπιστεύεται για την ανανέωση της επιδερμίδας της λίγο πριν το καλοκαίρι.

jul

Καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, το μακιγιάζ γίνεται ολοένα πιο ελαφρύ με τα foundations και τα κραγιόν να δίνουν τη θέση τους σε αντηλιακά με χρώμα και ενυδατικά glosses. Αυτό σημαίνει πως η επιθυμία για μια αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα είναι πιο έντονη από ποτέ. Τώρα είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να επενδύσεις λίγο παραπάνω στην περιποίηση της επιδερμίδας σου, κάνοντας θεραπείες στην αισθητικό σου, αλλά -το κυριότερο- ακολουθώντας μια ρουτίνα περιποίησης για τις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Το απόλυτο beauty it girl, η Σουζάνα Κεγγίτση μάς αποκάλυψε τι κάνει εκείνη για να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή της επιδερμίδας της και να αναβάλλει το ραντεβού με τον πλαστικό.

Πώς να αποκτήσεις την ωραιότερη επιδερμίδα που είχες ποτέ και να αναβάλεις το ραντεβού με τον πλαστικό

Όπως μας είπε, λίγο πριν τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές της εμπιστεύθηκε την επιδερμίδα της στα χέρια των ειδικών της Juliette Armand, της ελληνικής, οικογενειακής εταιρείας επαγγελματικών προϊόντων περιποίησης με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 από τους χημικούς Ιουλία Αρμάγου και Μιχάλη Παπαευστρατίου με σκοπό την έρευνα νέων συνταγών στον τομέα της ομορφιάς, καταθέτοντας στα εργαστήρια τις προσωπικές τους αξίες. Το αποτέλεσμα; Περισσότερα από 200 καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα με μέγιστη συγκέντρωση ενεργών συστατικών και στοχευμένες και εξειδικευμένες δράσεις.

jul

Η Σουζάνα έκανε την ολοκληρωμένη στοχευμένη καλλυντική θεραπεία Thavma των Skin Boosters, εναλλακτική του botox για ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Η τεχνολογία Effectox της Juliette Armand σε συνδυασμό με το πλέον εξελιγμένο σύστημα διαδερμικής μεταφοράς συστατικών "Cosmetic Drones” επιταχύνει τις φυσιολογικές βιοχημικές διεργασίες του δέρματος που αναστέλλουν τη δημιουργία γραμμών έκφρασης, αμβλύνουν τη χαλάρωση και διατηρούν την υδατική του ισορροπία.

Ούσα πολλά χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, η Σουζάνα γνωρίζει πολύ καλά πως η θεραπεία σε ένα κέντρο αισθητικής είναι ο μισός δρόμος για μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Ο άλλος μισός διανύεται στο σπίτι με μια σωστή, καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Η ενυδάτωση Είναι το Α και το Ω στη skincare ρουτίνα της κι έτσι, πρώτο στο καλάθι της έβαλε το Hyaluronic Acid Serum, τον best seller ορό του brand, τον οποίο, όπως μας είπε η ίδια, είναι η τρίτη φορά που αγοράζει. Είναι ιδανικός για κάθε τύπο δέρματος, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα για δέρματα με αφυδάτωση και ξηροδερμία. Επαναφέρει την υδατική ισορροπία της επιδερμίδας του προσώπου και ενισχύει τη συνοχή και τη σφριγηλότητά της, αφήνοντάς τη λαμπερή και plump.

Trendbook

Για τα μάτια, ύστερα από παρότρυνση της αισθητικού, επέλεξε την Instant Tightening Mask, το νέο καινοτόμο προϊόν της σειράς Elements από μικροΐνες κολλαγόνου σε άνυδρη μορφή (σκόνη) για σύσφιξη και αναπλήρωση όγκου. Πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη μάσκα ματιών, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, η οποία βελτιώνει άμεσα και ορατά την όψη της επιδερμίδας προσφέροντας σφριγηλότητα, ενυδάτωση και βελτίωση του ενιαίου χρωματικού τόνου.

Trendbook

Από την αγαπημένη της σειρά Skin Boosters, εναλλακτική της πλαστικής χειρουργικής που βασίζεται σε καινοτόμα συστατικά, πεπτίδια και τεχνολογία, πήρε μαζί της το Thavma Hydra Lifting Serum και την Thavma Hydra Lifting Cream, που ενυδατώνουν και βελτιώνουν την επιδερμίδα με γραμμές έκφρασης και ρυτίδες, προσφέροντας λάμψη, ζωντάνια και σφριγηλότητα.

Trendbook

Φυσικά δεν θα μπορούσε να φύγει από το Showroom της Juliette Armand στο Κολωνάκι χωρίς το αγαπημένο της oil free αντηλιακό προσώπου με απαλό χρώμα και πολύ ευχάριστη υφή, Face Gel SPF 30, που προσφέρει ευρύ φάσμα ηλιακής προστασίας από τις ακτίνες UVΑ, UVB και τις υπέρυθρες (IR).

info
www.juliettearmand.com/el

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ