Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Προτείνει 3 χρώματα σκιών που αναδεικνύουν τα καστανά μάτια και τονίζουν το βλέμμα

Plus, τα κάνουν να δείχνουν πολύ μεγαλύτερα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Είναι αλήθεια ότι το καφέ χρώμα στα μάτια (είτε πιο σκούρο είτε πιο ανοιχτό) ταιριάζει με τις περισσότερες αποχρώσεις σκιών, ακόμα και τις πιο έντονες ή φωτεινές. Είναι επίσης αλήθεια ότι οι περισσότερες καστανομάτες αποφεύγουν το χρώμα στα μάτια τους προτιμώντας τη nude παλέτα και τα πιο γήινα χρώματα για ένα safe αποτέλεσμα, πιθανόν επειδή θεωρούν ότι το πολύ χρώμα δεν ταιριάζει στα καφέ μάτια.

Πρόκειται για μια λανθασμένη αντίληψη βέβαια, που όμως ασπάζεται από τις περισσότερες γυναίκες. Μια αντίληψη που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται να καταρρίψει πανηγυρικά, αφού πρόσφατα δοκίμασε 3 διαφορετικές αποχρώσεις (έντονων) σκιών και απέδειξε ότι τα καστανά μάτια μπορούν να υποστηρίξουν, κυριολεκτικά, τα πάντα.

Είσαι καλεσμένη σε βάφτιση; Το super girly χτένισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η πιο κομψή επιλογή

Έτσι, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα φωτεινό μπλε-θαλασσί, ένα σαγηνευτικό λιλά-μπλε και ένα απαλό ροδακινί, χρώματα που όχι μόνο γλύκαναν το βλέμμα της αλλά και τού έδωσαν ένταση, κάνοντας μάλιστα τα μάτια της να δείχνουν ακόμα πιο μεγάλα.

Natural mani | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθετεί την πιο hot τάση της άνοιξης στο μανικιούρ της

Δες τα 3 διαφορετικά eye makeup looks:

Με ροζ-ροδακινί σκιά σε μονοχρωματικό look

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιούργησε ένα ομοιόμορφο μακιγιάζ με παρόμοιες αποχρώσεις, εφαρμόζοντας ένα γλυκό ροδακινί - κοραλί σε όλο το πρόσωπο: χείλη, μήλα και μάτια.

Deep sea

Το σαγηνευτικό μπλε - θαλασσί ταίριαξε ιδανικά με το καφέ - nude κραγιόν της.

Magic purple

Η παρουσιάστρια συνδύασε με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο 2 διαφορετικούς τόνους του μωβ, το λιλά με το βιολετί, κάνοντας τα μάτια της να ξεχωρίζουν από χιλιόμτερα. Το υπόλοιπο πρόσωπο παρέμεινε "ήσυχο", με τα χείλη να βάφονται σε ένα απαλό ροζ χρώμα.

5 hot τάσεις στα κουρέματα της άνοιξης που θα δοκιμάσουμε φέτος, σύμφωνα με τις πιο διάσημες Ελληνίδες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ