Follow us

Ημέρα της Μητέρας | 6 διάσημες Ελληνίδες δείχνουν υπερήφανα το σώμα τους μετά την εκγυμοσύνη

Οι Ελληνίδες μαμάδες-έμπνευση που δείχνουν το πραγματικό τους σώμα, "γιορτάζοντας" τα σημάδια που τους άφησε η εγκυμοσύνη.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Τα τελευταία χρόνια, η αλόγιστη χρήση των social media και η ανάδειξη του "φαίνεσθαι" ως την πιο σημαντική αξία του ανθρώπου, έχει δημιουργήσει ψευδή, μη ρεαλιστικά πρότυπα για την ομορφιά, που δυστυχώς πολλές φορές αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα σύγχρονα κορίτσια.

The Wig Issue | 5 Ελληνίδες celebrities που δεν ήξερες ότι φοράνε -σχεδόν- καθημερινά περούκα

Ωστόσο, όλο και περισσότερες γυναίκες με επιρροή σε δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως το Instagram, σε μία προσπάθεια απαγκίστρωσης από αυτά τα τοξικά πρότυπα, δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους, χωρίς φίλτρα και ρετούς, ακόμη και μετά την εγκυμοσύνη τους, "γιορτάζοντας" τα σημάδια που τους άφησε o ερχομός του παιδιού τους.

Η Ημέρα της Μητέρας αποτελεί την ιδανική αφορμή για να ανατρέξουμε σε αυτές τις μαμάδες που χωρίς ντροπή, όπως ακριβώς θα έπρεπε να συμβαίνει σε έναν ονειρικό κόσμο, κάνουν το αυτονόητο, δείχνουν υπερήφανα το σώμα τους μετά την εγκυμοσύνη.

5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν παραδεχθεί πως φοράνε extensions

Ραγάδες, χαλάρωση και ουλές, είναι όλα μέρος του σπουδαιότερου δώρου στη Γη, της μητρότητας και δε χρειάζεται καμία να τις κρύβει. Ιδού οι Ελληνίδες μαμάδες που έκαναν την αρχή, λίγο μετά τη γέννα ή ακόμη και μετά από πολλά χρόνια από αυτή:

Χριστίνα Μπόμπα

Ημέρα της Μητέρας | 6 διάσημες Ελληνίδες δείχνουν υπερήφανα το σώμα τους μετά την εκγυμοσύνη

Η Χριστίνα Μπόμπα αλληλεπιδρά συχνά με τους followers της μέσω διαφόρων Q&A και μοιράζεται μαζί τους τα πιο προσωπικά της θέματα, μεταξύ αυτών και η εγκυμοσύνη της, καθώς και οι ραγάδες που της άφησε, τις οποίες όμως η επιχειρηματίας δείχνει υπερήφανα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τις ραγάδες που της άφησε η εγκυμοσύνη στην πιο αληθινή φωτογραφία της

Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες έγινε μητέρα πριν λίγους μήνες και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Και εκείνη με τη σειρά της, δεν κρύβει τα σημάδια που άφησε πίσω ο χαρμόσυνος ερχομός του γιου της - καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο της Χρήστο Σαντικάι.

Γεωργία Αβασκαντήρα

Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη ήταν πολύ ειλικρινής με τους followers της στο Instagram, δημοσιεύοντας μία πανέμορφη φωτογραφία της με την πραγματική κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη και συνοδεύοντάς τη με μία συγκινητική λεζάντα.

Μαρία Κορινθίου

Το 2008 η ηθοποιός και σύζυγός της Γιάννης Αιβάζης έγιναν γονείς και υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους Ισμήνη. Η περήφανη μητέρα, Μαρία Κορινθίου, ήταν και είναι από τις γυναίκες που δείχνουν το σώμα τους, χωρίς φίλτρα και ρετούς, όπως ακριβώς πρέπει να είναι.

Κλέλια Πανταζή

Η Κλέλια Πανταζή είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, αφού έχει αποκτήσει ήδη ακόμη δύο, τον Μιχαήλ και τον Αλέξανδρο Ιωάννη. Η ολυμπιονίκης δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα, αποδεικνύοντας περίτρανα πως είναι υπερήφανη για το σώμα της.

Self Love | 8 διάσημες Ελληνίδες δείχνουν τις ραγάδες τους στις πιο αφιλτράριστες φωτογραφίες τους

"40 μέρες μετά (σ.σ. τη γέννηση του γιου της) συνειδητοποιείς ότι αυτό το σώμα, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο με πριν.. Δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σώμα της αθλήτριας που ήταν κάποτε.. Είναι ένα σώμα που έχει φουσκώσει δυο φορές και ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι.. Είναι ένα σώμα με τις τομές του, τις ραγάδες του, την χαλάρωση του.. Είναι ένα σώμα που έφερε στον κόσμο δυο ζωές.. Τις ΖΩΕΣ ΜΟΥ!!! Είναι το σώμα μου και το αγαπώ όπως και αν είναι!!" , δήλωσε λίγο μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της, ποζάροντας στην πιο αληθινή φωτογραφία της.

Νεφέλη Γεωργαλά

Η blogger που μένει στη Σιγκαπούρη δημοσίευσε μία φωτογραφία λίγο μετά τη γέννα της, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. "Το ένδοξο σώμα μου που δημιούργησε, μετέφερε, έθρεψε, προστάτευσε και γέννησε το μωρό μου στη γη. Έχουμε την τάση να ξεχνάμε να τιμούμε το σώμα μας", έγραψε μεταξύ άλλων.

5 διάσημες Ελληνίδες που ξύρισαν τα μαλλιά τους αμφισβητώντας τα στερεότυπα ομορφιάς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ