Follow us

Αυτό είναι το πιο καλοκαιρινό (και classy) μανικιούρ, σύμφωνα με τη Βάσια Κωσταρά

Πάρε ιδέες για το επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ.

MissBloom TEAM
Βάσια Κωσταρά instagram

Οι χαριτωμένες καρδιές σε διάφορα χρώματα είναι το θέμα της καλοκαιρινής, limited edition συλλογής ρούχων της Βάσιας Κωσταρά, που έχει συναρπάσει τις περισσότερες κοπέλες τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι όμως μόνο τα patterns στα ρούχα που κοσμούν οι cute καρδούλες, αλλά και το μανικιούρ της δημοφιλούς σχεδιάστριας, μιας και έχει κάνει μόδα τις λεπτεπίλεπτες καρδιές στα νύχια.

Τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ της σεζόν που επιλέγουν συνέχεια 10 Ελληνίδες celebrities

Συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά λάνσαρε πριν λίγο καιρό τις καρδιές στο μανικιούρ με τέτοιον τρόπο που κατάφερε να τις κάνει "hot". Αποτέλεσμα; Το feed μας στα social media γέμισε με μανικιούρ - καρδιές, αφού υιοθετήθηκε από μεγάλη μερίδα των γυναικών, πράγμα που αποδεικνύει ακόμα και λίγους μήνες μετά πόσο πετυχημένη ιδέα ήταν το συγκεκριμένο nail art.

Θυμήσου το αποτέλεσμα:

Φυσικά, η σχεδιάστρια, που έχει κι ένα "δέσιμο" με το συγκεκριμένο σχέδιο λόγω του θέματος της συλλογής της (παρεμπιπτόντως, τις ίδιες καρδιές θα τις βρεις και σε κάποια από τα φορέματά της), συνέχισε να υιοθετεί τις καρδιές στο μανικιούρ της, αυτή τη φορά σε διαφορετικά χρώματα. Έτσι, πριν λίγες ώρες είδαμε τη νέα βερσιόν με τις καρδούλες, που ήταν η εξής: πολλές μικρές καρδιές σε ένα μόνο νύχι, η μια κάτω από την άλλη, σε 5 διαφορετικά χρώματα. Τα χρώματα ανήκουν στη χρωματική παλέτα του μπλε - πράσινου, επομένως ταίριαζαν μεταξύ τους, ενώ θύμιζαν τα χρώματα των ρούχων της καλοκαιρινής συλλογής της σχεδιάστριας. Τα υπόλοιπα νύχια είχαν μια διακριτική ημιδιάφανη ροζ απόχρωση ενώ το μανικιούρ ήταν ξεκάθαρα ό, τι πιο καλοκαιρινό έχουμε δει ως τώρα.

Η Έλενα Χριστοπούλου υιοθέτησε το χρώμα νυχιών που βρίσκεται στις top τάσεις της άνοιξης

Δες πώς δείχνει:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ