Follow us

Παντρεύεσαι; Αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ για τις νύφες του 2023

Η πιο όμορφη παραλλαγή του κλασικού nail look.

γαλλικά νύχια Istock Photo

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί αδιαμφισβήτητα την go-to επιλογή κάθε νύφης από το 1990 μέχρι και σήμερα. Αν ωστόσο θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τις πλέον κλασικές επιλογές και να δοκιμάσεις κάτι νέο, αλλά ταυτόχρονα διαχρονικό, έχουμε βρει την ιδανική τάση για εσένα. Επίτρεψέ μας να σού συστήσουμε τα pearl french nails, τα it γαλλικά νύχια του 2023:

Bridal Nails | 15 γαλλικά μανικιούρ που πρέπει να δεις πριν πας στο nail salon

Γαλλικά νύχια | Η πιο ωραία πρόταση για τις νύφες του 2023

Τα pearl french nails αποτελούν μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική του κλασικού στιλ με την άκρη να βάφεται με ένα περλέ βερνίκι, αντί με ένα κλασικό λευκό. Το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι neutral και μίνιμαλ, αλλά θα δείχνει σίγουρα πιο ενδιαφέρον κι εντυπωσιακό στις φωτογραφίες με το δαχτυλίδι σου.

Η τάση ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά νύχια, ενώ δείχνει όμορφη τόσο σε κάθε σχήμα νυχιών. Αν ωστόσο θέλεις να κάνεις τα άκρα σου να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά, θα σου προτείναμε να επιλέξεις ένα οβάλ ή αμυγδαλωτό σχήμα.

Νυφικό Πεντικιούρ | Τα πιο κομψά χρώματα για την ημέρα του γάμου σου

Όσον αφορά τη βάση των νυχιών, μπορείς να επιλέξεις τόσο ένα κλασικό, φυσικό ροζ βερνίκι, όσο κι ένα πιο έντονο baby pink. Για ένα ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα, ζήτησε από την manicurist σου να περάσει τα νύχια με μία chrome πούδρα, όπως θα έκανε για τα glazed donut nails.

Nail Inspo

Δες παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας pearl french manicures και πάρε ιδέες πριν την πρόβα σου για νύχια:

Sparkling Bride | 15 μανικιούρ με στρας για τις πιο υπέροχες φωτογραφίες με το δαχτυλίδι σου

FYI Μια ιδιαίτερη εκδοχή της τάσης υιοθέτησε προ ημερών και η Jennifer Lopez, βάφοντας την άκρη των νυχιών της με ένα ιριδίζον/περλέ βερνίκι νυχιών:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ