Το είδαμε στη Gigi Hadid | Το λευκό eyeliner είναι το next big thing στο μακιγιάζ ματιών

Και είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις το βλέμμα σου να δείξει πιο ξεκούραστο και τα μάτια σου μεγαλύτερα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όλες μας γνωρίζουμε τη "μαγική" ικανότητα του eyeliner στο πόσο πολύ μπορεί να μεταμορφώσει το βλέμμα σου: Τονίζει το περίγραμμα των ματιών ενώ χαρίζει ένα σούπερ κολακευτικό look στο λεπτό, τραβώντας ταυτόχρονα την προσοχή όλων στο βλέμμα σου. Άσε που, ανάλογα το χρώμα που θα επιλέξεις, αναδεικνύει και το χρώμα των ματιών σου ενώ το ζωντανεύει στο έπακρο.

Κι ενώ το μαύρο και το καφέ είναι τα στάνταρ χρώματα που επιλέγουμε όλες μας, η πρόσφατη τάση στο μακιγιάζ θέλει και τα χρωματιστά liners στο παιχνίδι. Και πιο συγκεκριμένα, το λευκό eyeliner, που δεν είναι μόνο το δικό μας beauty fave αλλά και αυτό των σχεδιαστών, μοντελων και fashionistas.

Βέβαια, το λευκό liner δεν ήρθε τώρα στο προσκήνιο. Απεναντίας, ο οίκος Dior ήταν από τους πρώτους που το ανέδειξαν στις συλλογές τους ήδη από πέρσι τον χειμώνα (βλ. SS '22 collections), ενώ και πολλά μοντέλα συνήθιζαν να το φορούν ανελλιπώς. Όταν όμως το βλέπεις και στο πρόσωπο της Gigi Hadid, που αποτελεί μια από τις πιο hot-right-now fashionistas του πλανήτη, τότε πρέπει να είσαι σίγουρη ότι το λευκό liner ήρθε για να μείνει για τα καλά.

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr