Follow us

5 ιδιαίτερα νυφικά χτενίσματα Ελληνίδων celebrities που δίχασαν καλεσμένους και fans

Τα statement bridal hair looks που μας έχουν μείνει αξέχαστα.

χτένισμα νύφης Instagram

Ο γάμος είναι μία ιδιαίτερη περίσταση για τη ζωή της κάθε γυναίκας, μία ημέρα γιορτής που αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να ξεδιπλώσει όλη τη δημιουργικότητά της και να παρουσιάσει ένα λαμπερό look, που θα θυμάται για πάντα. Ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο χτένισμα στα μαλλιά είναι απλώς το "κερασάκι" την τούρτα, που θα ολοκληρώσει θεαματικά την εμφάνισή της.

Γιάννα Αγγελοπούλου | Το τολμηρό χτένισμα στο γάμο του γιου της που συζητήθηκε έντονα

Στα χρονικά των celebrity γάμων της χώρας μας, έχουμε συναντήσει αρκετά ενδιαφέροντα hair looks, που είτε προσθέτουν μία γερή δόση "glam" σε ένα απλό και μίνιμαλ νυφικό, είτε απογειώνουν μία ήδη grande, πριγκιπική εμφάνιση.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες διάσημες που τόλμησαν και πειραματίστηκαν, όσον αφορά το χτένισμά τους αυτή την ξεχωριστή μέρα. Έβαλαν όλη τους την "τέχνη" στα μαλλιά τους, καθιστώντας τα το statement στοιχείο του bridal look τους και για αυτό -και πολλούς ακόμη λόγους- μας έχουν μείνει αξέχαστες.

Αγνώριστες αλλά απόλυτα αληθινές | 15 Ελληνίδες celebrities δείχνουν περήφανα τα φυσικά μαλλιά τους

Δες παρακάτω τα πιο ιδιαίτερα και περίτεχνα νυφικά χτενίσματα των Ελληνίδων, που δίχασαν καλεσμένους και fans:

Αθηνά Οικονομάκου

5 ιδιαίτερα νυφικά χτενίσματα Ελληνίδων celebrities που δίχασαν καλεσμένους και fans

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία γυναίκα με υψηλή αισθητική και αυτό το γνωρίζουμε. Αγαπάει το boho και ρομαντικό στυλ, και έτσι το ενσωμάτωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νυφικό look της, με ένα περίτεχνο και ταυτόχρονα επιμελώς ατημέλητο updo, διακοσμημένο με λευκά λουλούδια.

Παναγιώτα Βλαντή

Η ηθοποιός παντρεύτηκε στην Ύδρα το 2021 τον αγαπημένο της, Γιάννη Βλάχο. Το εντυπωσιακό νυφικό της συμπληρωνόταν από ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό πέπλο που έδενε στα μαλλιά της και αποτελούταν από ένα headpiece με κεντητές λεπτομέρειες και ένα μακρύ τούλι.

Ρούλα Ρέβη

Ο γάμος της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο Los Angeles. Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα δαντελένιο στεφάνι στα μαλλιά που έδινε μία "νεραϊδένια" αίσθηση στο όλο look, ενώ συμπλήρωνε ιδανικά την boho εμφάνισή της.

Μαρία Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη είχε ξαναντυθεί νύφη στο παρελθόν, ωστόσο το bridal look της από τον τρίτο γάμο της έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Τηρώντας όλες τις παραδόσεις της ιδιαίτερης πατρίδας της, της Κρήτης, η ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας στα μαλλιά ένα μακρύ πέπλο, κάτω από ένα πανέμορφο στεφάνι με λουλούδια.

Εύη Βατίδου

Εύη Βατίδου

Η Εύη Βατίδου ήταν, αναμφίβολα, μία από τις πιο εντυπωσιακές νύφες στον γάμο της με τον Αλέξη Κούγια, το 2001. Με μία εμφάνιση φανερά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1920, το μοντέλο είχε κοσμήσει το finger waves χτένισμά της με μικρούς, λαμπερούς κρυστάλλους που έκαναν ακόμη πιο ξεχωριστό το look της.

Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Τα "τολμηρά" χτενίσματα που συζητήθηκαν έντονα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ