7 body mists που μυρίζουν σαν καλοκαιρινές διακοπές

ή με άλλα λόγια, πώς να νιώσεις ότι είσαι στην παραλία, ενώ βρίσκεσαι ακόμα στην πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Φαντάσου ότι βρίσκεσαι πάνω στην ξαπλώστρα σου με ένα κοκτέιλ στο ένα χέρι και ένα περιοδικό στο άλλο, ενώ τα κύματα της θάλασσας κάνουν το πιο ενδιαφέρον remix με τα beats του beach bar. Αργεί το καλοκαίρι; Δυστυχώς για πολλούς (aka για όσους έχουν άδεια τον Αύγουστο), ναι. Υπάρχει τρόπος όμως να φέρεις λίγη καλοκαιρινή αύρα στην καθημερινότητά σου, απλά βάζοντας στην τσάντα σου ένα body mist με αναζωογονητικό και δροσερό άρωμα. Οι αγαπημένες μας επιλογές με νότες καρύδας, ζουμερών καλοκαιρινών φρούτων και λουλουδιών βρίσκονται παρακάτω:

5 body mists με άρωμα καρύδας που θα φέρουν το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά

Director's Choiche | Τα ωραιότερα καλοκαιρινά body mist

Coconut Heliotrope & Vanilla Hair & Body Mist, Messinian Spa (στα φαρμακεία)

Aκαταμάχητα γλυκό και φρουτώδες, το Coconut Heliotrope & Vanilla Hair & Body Mist με νότες από καρύδα, ηλιοτρόπιο και βανίλια, έχει σούπερ ενυδατική σύνθεση με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη, που περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Peach Cloud Body Mist, Seventeen Cosmetics

Το φρουτώδες, μελένιο άρωμα του Peach Cloud Body Mist αποτελείται από κορυφαίες νότες απο κλημεντίνες, ροδάκινο και νεκταρίνι, μεσαίες νότες δαμάσκηνο και καταλήγει σε νότες βέτιβερ και μέλι ακακίας.

Sun Delicious Fragrant Water, Nuxe (στα φαρμακεία)

Tο φλοράλ και φρουτώδες Sun Delicious Fragrant Water της Nuxe με νότες από φύλλα νερατζιάς, γλυκό πορτοκάλι, καρύδα, γαρδένια, βανίλια και μόσχο δεν είναι τυχαία best seller εδώ και χρόνια.

 

Bohemian Pineapple Body Mist, Dust + Cream (dustandcream.gr)

Ο συνδυασμός από νότες από ανανά, ροδάκινο, γιασεμί, τουμπερόζα, βανίλια και μόσχο κάνει το Bohemian Pineapple Body Mist να μυρίζει σαν το πιο απολαυστικό κοκτέιλ.

At The Beach Mist, Bath and Body Works (bathandbodyworks.gr)

Αυτό το υπέροχο μίγμα από πλουμέρια, καβουρδισμένη καρύδα και νερά περγαμόντου θα σε ταξιδέψει νοητά κατευθείαν σε μια ηλιόλουστη παραλία. 

Cheirosa 68 Perfume Mist, Sol De Janeiro (sephora.gr)

Συνδυάζοντας νότες από βραζιλιάνικο γιασεμί, ροζ dragonfruit, θαλασσινό αεράκι και μια καθαρή πινελιά βανίλιας Tropicália, αυτό το αναζωογονητικό body mist σε προσκαλεί σε έναν καταπράσινο κήπο δίπλα στη θάλασσα.

Coconut Water Refreshing Body Mist, KORRES (στα φαρμακεία)

Το Coconut Water Body Mist έχει ένα αναζωογονητικό άρωμα καρύδας για μια αίσθηση καλοκαιριού όπου κι αν βρίσκεσαι. Μεγάλο plus του είναι το εκχύλισμα ginger, που τονώνει το δέρμα και η αλόη, που προσφέρει μοναδική αίσθηση δροσιάς.