Follow us

Αυτό είναι το must have beauty pouch του φετινού καλοκαιριού

Η Vichy και brand Nidodileda έκαναν την πιο συναρπαστική συνεργασία.

Vichy Vichy

Η Vichy και το γνωστό Ελληνικό fashion brand Nidodileda, γιόρτασαν τη συνεργασία τους με ένα άκρως καλοκαιρινό cocktail party στο Nidodileda Creative Store, στην Κηφισιά.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων του τύπου και influencers αποτέλεσε μια συναρπαστική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά το πρωτότυπο καλοκαιρινό pouch που σχεδιάστηκε από το brand ειδικά για την Vichy και να μυηθούν στον κόσμο της αντηλιακής σειράς Capital Soleil της Vichy και των ευεργετικών τους ιδιοτήτων.

Αυτό είναι το must have beauty pouch του φετινού καλοκαιριού

Πηγή έμπνευσης του Vichy x Nidodileda summer pouch αποτέλεσε ο βυθός της θάλασσας, όπως αυτός αποτυπώνεται στη φετινή καλοκαιρινή κολεξιόν της Nidodileda "Mother of Pearl SS23”, που είναι αφιερωμένη στα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας του fashion brand.

Η σειρά αντηλιακής προστασίας της Vichy είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων δοκιμών ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο η μέγιστη αποτελεσματικότητα αλλά και το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον. Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας NETLOCK και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, η εξαιρετικά λεπτόρρευστη, ανάλαφρη υφή των αντηλιακών προιόντων Capital Soleil σχηματίζει ένα προηγμένο φιλμ προστασίας UV με αόρατο τελείωμα..

Vichy

Η αντηλιακή φροντίδα Vichy διατηρεί το υψηλό επίπεδο προστασίας SPF/PPD ενώ σέβεται τη θαλάσσια ζωή. Βασική δέσμευση της Vichy είναι η προστασία της θαλάσσιας ζωής, της βιοποικιλότητας του βυθού και η μείωση του υδάτινου αποτυπώματος των προϊόντων. Ο στόχος επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη βιοδιασπώμενων προϊόντων και με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ