Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το κούρεμα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πολύ πιο πυκνά

Ειδικά αν έχεις λεπτά μαλλιά, θα το λατρέψεις.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Μια διακριτική αλλά πάρα πολύ "δυνατή" αλλαγή έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα μαλλιά της, κάνοντάς τα να δείχνουν πολύ πιο πλούσια.

Expensive Honey | Αυτό είναι το πιο "πολυτελές" χρώμα μαλλιών του φετινού καλοκαιριού

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως υιοθέτησε το viral curve cut ή αλλιώς C shape cut κούρεμα, που κάνει κάθε γυναίκα να μοιάζει με it girl. Πρόκειται για ένα φιλαριστό κούρεμα με μακριά layers, τα οποία ξεκινούν από το ύψος των ζυγωματικών, "αγκαλιάζοντας" το πηγούνι και τα κόκαλα του στέρνου. Τα απαλά layers δίνουν σχήμα στα μαλλιά, ενώ παράλληλα πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο χωρίς όμως να δείχνουν επιτηδευμένα, όπως εκείνα των mullet και wolf cut, που βλέπαμε έντονα τα προηγούμενα χρόνια.

Το άρωμα των 20€ που "έριξε" το TikTok και γίνεται διαρκώς sold out

Όπως μπορείς να δεις, μοιάζει αρκετά με το The Rachel, δηλαδή το κούρεμα της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια, το οποίο ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές τη δεκαετία του 1990, με τη διαφορά ότι είναι πιο "στρογγυλεμένο" και "ισορροπημένο".

Missbloom's Tip: Για να αναδείξεις τα layers του κουρέματος και να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν ακόμα πιο πυκνά, χτένισέ τα σε blow out χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και μία φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα και γυρίζοντας τις άκρες προς τα μέσα.

Δες το hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ