Follow us

Ευδοκία Ρουμελιώτη | Το νέο τολμηρό κούρεμά της "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθέτησε μία edgy εκδοχή των κοντών μαλλιών, με το νέο της κούρεμα.

MissBloom TEAM
Ευδοκία Ρουμελιώτη NDP Photo Agency

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχουν αποδείξει επανειλημμένα, πως όταν πρόκειται για την εμφάνισή τους και συγκεκριμένα για τα μαλλιά τους, ο πειραματισμός είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος. Κοντά μήκη, bold κουρέματα και απρόσμενες αλλαγές στο χρώμα είναι μερικές από τις συνήθειες που celebrities, όπως η Ευδοκία Ρουμελιώτη, αρέσκονται να υιοθετούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Stop the Press | Η Βίκυ Καγιά έγινε καστανή και δείχνει ακόμα πιο chic

Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια στρέφεται σταθερά σε κοντά κουρέματα, θέλησε να "φρεσκάρει" την εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα σύγχρονο hair look, που την κολακεύει ιδιαίτερα.

Ο κομμωτής της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Πάνος Καλλίτσης, μοιράστηκε την τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της ηθοποιού, ενθουσιάζοντας τις fans της. Το pixie cut με την έντονη φράντζα ταιριάζει απόλυτα στα καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά της, ενώ εναρμονίζεται πλήρως με τις γωνίες του προσώπου της.

Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά κοντά κουρέματα για λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο

Μάλιστα, το εν λόγω κούρεμα αποτελεί μία έξυπνη επιλογή για γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς δίνει μία "φρέσκια" και σύγχρονη αίσθηση στη συνολική εμφάνιση- "αφαιρώντας" έτσι χρόνια από το πρόσωπο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ