Follow us

Η κρέμα προστασίας που πρέπει να δοκιμάσεις αν έχεις βαμμένα μαλλιά

Η L’Oréal Professionnel επεκτείνει τη σειρά Metal Detox με μια νέα κρέμα leave-in που προσφέρει υψηλή προστασία ενάντια στα μεταλλικά στοιχεία, αποτρέποντας το σπάσιμο της τρίχας και την αλλοίωση του χρωματικού αποτελέσματος.

hair iStock

Η L’Oréal Professionel παρουσιάζει τη νέα της κρέμα leave-in για προστασία κάθε τύπο μαλλιών από τα μεταλλικά στοιχεία, την ακτινοβολία UV και τη θερμότητα. Το νέο αυτό προϊόν έρχεται να συμπληρώσει την εμβληματική και πολυαγαπημένη, πλέον, σειρά Metal Detox που έχει αναπτυχθεί από κοινού με επαγγελματίες κομμωτές.

Η κρέμα προστασίας που πρέπει να δοκιμάσεις αν έχεις βαμμένα μαλλιά

Η Metal Detox High Protection Cream εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη: υψηλή απόδοση ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, χρώμα μακράς διάρκειας, υψηλή προστασία από τη θερμότητα, αλλά και υψηλή προστασία από την UV ακτινοβολία. Επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα ενάντια τόσο στο σπάσιμο της τρίχας όσο και στην αλλοίωση του χρώματος.

▪ Ανάλαφρη, κρεμώδης υφή που απορροφάται άμεσα.
▪ Προστατεύει τα μαλλιά από την UV ακτινοβολία, την οξείδωση και τη θερμότητα
μέχρι και τους 230°C**.
▪ Ενυδατώνει τα μαλλιά για 72 ώρες: εντατική ενυδάτωση.**
▪ Ελέγχει το φριζάρισμα με μακρά διάρκεια: 83% μεγαλύτερη πειθαρχία.**
▪ Εξασφαλίζει 6x καλύτερο σχήμα.**
▪ Ιδανική για κάθε τύπο μαλλιών.

Η σύνθεση της Metal Detox Leave-In Κρέμας Μαλλιών περιέχει 1% Γλυκοαμίνη, ένα συστατικό που απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία όπως ο χαλκός και προστατεύει τα μαλλιά με μια υπέροχη, κρεμώδη σύνθεση.

info
www.lorealprofessionnel.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ