Follow us

Τριήμερο στο νησί; Το beauty pick me up που χρειάζεσαι για να επιστρέψεις (ακόμα) πιο ανανεωμένη στο γραφείο

Οι μάσκες προσώπου που θα επαναφέρουν τη λάμψη και τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σου μετά τις διακοπές.

Beauty Istock

Η επιστροφή στο γραφείο είναι κάτι σαν την επιστροφή στο σχολείο τον Σεπτέμβριο όταν ήμασταν παιδιά: Θέλουμε να έχουμε πολλές συναρπαστικές ιστορίες να εξιστορήσουμε, να έχουμε το πιο εντυπωσιακό μαύρισμα και, το κυριότερο, να δείχνουμε ανανεωμένες και πιο όμορφες από ποτέ. Παλαιότερα μετρούσαμε πόσα μπάνια κάναμε. Τώρα επειδή μετράμε τα σημάδια από τον ήλιο στο πρόσωπό μας, βρήκαμε το απόλυτο beauty pick me up για να επαναφέρουμε τη λάμψη και την φρεσκάδα στην επιδερμίδα μας.

Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε τις 100% Βιοδιασπώμενες Sheet Mask της νέας συλλογής Instant Beauty Flash της Fresh Line -γιατί τι θα ήταν μια κούρα ομορφιάς χωρίς μια καλή μάσκα προσώπου;

Οι 4 νέες φυσικές Sheet Masks συνδυάζουν κλινικά αποδεδειγμένα ενεργά συστατικά, με ένα μίγμα βοτανικών εκχυλισμάτων και αιθέριων ελαίων, αγγίζοντας το 93% φυσικότητας. Το μόνο που χρειάζονται για να κάνουν τα "μαγικά" τους είναι 15 λεπτά από το χρόνο σου. Ποια απ' όλες όμως να επιλέξεις;

Αν θέλεις λάμψη κι ομοιόμορφο τόνο...

....τότε επίλεξε την Radiance Boost Mask. Ιδανική για θαμπές επιδερμίδες, η εν λόγω μάσκα είναι πλούσια σε ισχυρά αντιοξειδωτικά, θαλάσσιο φύκι, εκχύλισμα λεμονιού και η βιταμίνη C κι έτσι φωτίζει το δέρμα, μειώνει τις δυσχρωμίες και βελτιώνει τη διαύγεια του δέρματος για μία δροσερή, λαμπερή και ομοιογενή επιδερμίδα.

Τριήμερο στο νησί; Το beauty pick me up που χρειάζεσαι για να επιστρέψεις (ακόμα) πιο ανανεωμένη στο γραφείο

Director's Tip: Για να κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει ακόμα πιο ξεκούραστη, πρόσθεσε στη ρουτίνα σου και τον best seller Esperides Αποσυμφορητικό Ορό Ματιών, ο οποίος είναι εμπλουτισμένος με καφεΐνη και εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και στοχεύει στην μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος. Χρησιμοποίησε επίσης το Esperides Ξηρό Λάδι Λάμψης & Ενυδάτωσης, το οποίο χάρη στις βιταμίνες C, E και F, βελτιώνει τον τόνο, την ελαστικότητα και την υφή της επιδερμίδας, επαναφέροντας τη ζωντάνια της.

Αν θέλεις έξτρα ενυδάτωση...

...τότε επίλεξε την Moisture Boost Mask. Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους στη σύνθεσή της ενυδατώνει σε βάθος και κλειδώνει την υγρασία για τουλάχιστον 8 ώρες αφήνοντας το δέρμα λείο, φρέσκο και σφριγηλό.

mask

Director's Tip: Για ένα ακόμη πιο δροσερό και ανάλαφρο αποτέλεσμα, δοκίμασε τον Oceanid Ενυδατικό Ορό Προσώπου. Εμπλουτισμένος με υψηλής απόδοσης σύμπλεγμα από φύκια, αναζωογονητικό θαλάσσιο νερό και πολυσακχαρίτες, αποκαθιστά το pH του δέρματος, βελτιώνοντας την υγεία και την όψη του.

Αν θέλεις να μειώσεις τις καφέ κηλίδες και τις πανάδες...

...τότε επίλεξε την Brightening Mask. Η ειδικά μελετημένη φόρμουλά της περιέχει φυσικά βιοενεργά δραστικά που φωτίζουν την όψη της επιδερμίδας, μειώνουν την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων, αποκαλύπτοντας μια πιο φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Το εκχύλισμα από edelweiss (εντελβάϊς) προστατεύει το δέρμα από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τη UV ακτινοβολία.

mask

Director's Tip: Για έξτρα λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, δοκίμασε τον Red Berries Ορό Νύχτας Ανάπλασης & Λάμψης Προσώπου. Εμπλουτισμένος με ένα κοκτέιλ από 5 φυσικά οξέα φρούτων, ανανεώνει και βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος, αποκαλύπτοντας μια πραγματικά ανανεωμένη επιδερμίδα.

Αν θέλεις να μειώσεις τις ρυτίδες...

...τότε επίλεξε την Anti-Aging Mask. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ που κλειδώνει την υγρασία και εκχύλισμα από άνθη σοφόρας, ενισχύει το κολλαγόνο κι αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις που έχει το στρες και το περιβάλλον στην διαδικασία γήρανσης, ενώ βελτιώνει το μικροανάγλυφο και την ελαστικότητα του δέρματος.

mask

Director's Tip: Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης, δοκίμασε τα προϊόντα της best seller σειράς HERA.

FYI

fresh line

Όλες οι Sheet Masks της Fresh Line κυκλοφορούν και σε Travel Sets έτσι ώστε να μπορείς να έχεις στα ταξίδια σου μια ολοκληρωμένη ρουτίνα ομορφιάς ή να τα χαρίσεις ως δώρο στα αγαπημένα σου καρκινάκια και λέοντες.

info
Η συλλογή Instant Beauty Flash και τα νέα Travel Sets της Fresh Line είναι διαθέσιμα σε όλα τα σημεία πώλησης Fresh Line, σε συνεργαζόμενα φαρμακεία και στο www.freshline.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ