Follow us

Τα clean (και vegan) προϊόντα μακιγιάζ που αξίζει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου φέτος

Η Rimmel παρουσιάζει για πρώτη φορά τα vegan προϊόντα μακιγιάζ που σέβονται το περιβάλλον, την επιδερμίδα αλλά και την κοινωνία.

rimmel

Το sustainability και η φροντίδα του περιβάλλοντος δεν γινόταν να μην επηρεάσει και μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του κόσμου, αυτήν της ομορφιάς. Πλέον οι εταιρείες, σεβόμενες το περιβάλλον αλλά και την αυξανόμενη ανάγκη του κοινού για πιο βιώσιμες πρακτικές, επαναλανσάρουν αλλά και δημιουργούν προϊόντα που είναι clean. Τι σημαίνει αυτό; Είτε ότι περιέχουν βιoδιασπώμενα συστατικά ή φυσικά συστατικά σε μεγάλο ποσοστό των συνθέσεών τους (έως και 98%), είτε ότι οι συσκευασίες είναι ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες.

Σε κάθε περίπτωση, είναι γεγονός ότι, λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο που έχει το ανθρώπινο αποτύπωμα στον πλανήτη, επιθυμία αλλά και ύψιστη προτεραιότητα των περισσότερων πλέον καταναλωτών είναι τα όποια καλλυντικά χρησιμοποιούν να είναι όσο το δυνατόν πιο sustainable, με συνθέσεις που σέβονται το περιβάλλον και ολόκληρο το οικοσύστημά μας.

Η Rimmel ανήκει ξεκάθαρα σε εκείνες τις εταιρείες που σέβονται απόλυτα όχι μόνο το περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο, δημιουργώντας καλλυντικά που φροντίζουν για την επιδερμίδα, τον πλανήτη και την κοινωνία.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ