Follow us

Καλεσμένη σε γάμο; Η Βάσια Κωσταρά βρήκε το πιο κομψό και πρακτικό χτένισμα για την περίσταση

Είναι ιδανικό ακόμα και για τις μέρες με ανυπόφορη ζέστη.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Η wedding season βρίσκεται στο πικ της και κανένας καύσωνας δεν πρόκειται να σταματήσει τις back to back προσκλήσεις σε γάμους συγγενών και φίλων. Το θέμα είναι αν γίνεται να δείχνεις κομψή με 40+ βαθμούς. Σύμφωνα με την Βάσια Κωσταρά, γίνεται.

’90s Supermodel Bob | Ο πιο chic τρόπος να χαρίσεις πλούσιο όγκο στα μαλλιά σου

Η σχεδιάστρια πήγε πρόσφατα στο γάμο μιας φίλης της κάνοντας για μία ακομα φορά μια αψεγάδιαστη εμφάνιση. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, φόρεσε μια ασπρόμαυρη δημιουργία με την υπογραφή της, ενώ ολοκλήρωσε το look με το χτένισμα, στο οποίο ορκίζονται τα πιο διάσημα fashion girlies παγκοσμίως.

Ο λόγος για το κλασικό chignon, το οποίο χαρίζει έξτρα πόντους στιλ σε κάθε εμφάνιση, από την πιο casual, μέχρι την πιο dressy. Η Βάσια Κωσταρά επέλεξε την sleek εκδοχή του, μια επιλογή η οποία αν και αρχικά μας ξάφνιασε, καθώς συνήθως προτιμά τα πιο messy, boho χτενίσματα, τελικά τη δικαίωσε.

Ναταλία Δραγούμη | Το μοναδικό άρωμα που φορά από το 1987 μέχρι σήμερα

Το εν λόγω χτένισμα εκτός από πολύ εύκολο στη δημιουργία και εξαιρετικά stylish, είναι επίσης πάρα πολύ πρακτικό, καθώς ταιριάζει με όλα τα outfits -ακόμα και με εκείνα με έντονες λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη-, ενώ θα σε κρατήσει επίσης δροσερή κατά τη διάρκεια των ατελείωτων ωρών χορού στο γλέντι μετά το γάμο.

Director's Tip: Για ένα έξτρα sleek αποτέλεσμα, εφάρμοσε στα μαλλιά σου έναν αφρό για δυνατό κράτημα, πριν τα μαζέψεις πίσω στο bun.

Δες το hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ