Follow us

Μαρία Μπακοδήμου | Αποκαλύπτει το μυστικό της για λεία, λαμπερή επιδερμίδα ακόμα και χωρίς μακιγιάζ

Η φωτογραφία της χωρίς ίχνος μακιγιάζ (ή φίλτρου) από τις διακοπές της στην Ύδρα.

MissBloom TEAM
Μαρία Μπακοδήμου Instagram

Στην Ύδρα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαρία Μπακοδήμου, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές με καλή παρέα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει άλλωστε στο Instagram της μαρτυρούν το πόσο όμορφα περνάει.

Η Μαρία Μπακοδήμου σε μία υπέροχη φωτογραφία με τον Νίκο Αλιάγα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Αυτή τη φορά, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα πολύ κοντινό πορτρέτο της, όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ (και άλλων φίλτρων), δείχνοντας το "γυμνό" πρόσωπό της αλλά και το πόσο φυσικά όμορφη είναι ακόμα και όταν δεν είναι βαμμένη.

Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς της φίλους, που της είπαν "μπράβο" για το γεγονός ότι είναι τόσο ακομπλεξάριστη, ενώ δεν έλειπαν ερωτήσεις από γυναίκες που θέλησαν να μάθουν πώς ακριβώς διατηρεί τόσο άψογη την επιδερμίδα της. Συγκεκριμένα, δέχθηκε μια ερώτηση σχετικά με το πώς άλλαξε η επιδερμίδα της από τα σημάδια της ακμής και ποια θεωρεί ότι είναι η καλύτερη θεραπεία.

Η απάντηση της παρουσιάστριας στη συγκεκριμένη ερώτηση ήταν η εξής:

"Μπορείς σε συνεργασία με έναν καλό δερματολόγο να κανεις θεραπείες όπως βαθιά peeling ή άλλες αλλά και φάρμακα και να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Οργανώσου και κάνε έρευνα".

Δες την ανάρτηση:

Μαρία Μπακοδήμου | Αποκαλύπτει το μυστικό της για λεία, λαμπερή επιδερμίδα ακόμα και χωρίς μακιγιάζ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ