Follow us

Κι όμως, το χρώμα νυχιών που λατρεύει η Dua Lipa για καλοκαίρι δεν είναι αυτό που περίμενες

To blueberry milk είναι η απρόσμενη απόχρωση μανικιούρ που προτιμούν κι άλλες κομψές celebrities.

Dua Lipa Splash News / Ideal Image

Σίγουρα, όταν σκέφτεσαι "καλοκαιρινό μανικιούρ" ο νους σου πιθανόν να πηγαίνει κατευθείαν στα κλασικά παστέλ ροζ, ροδακινί, λευκά και εκρού που οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν λόγω εποχής. Επιλογές που προτιμώνται ακόμα πιο έντονα τελευταία, χάρη και στην τεράστια θραύση που έχουν κάνει trends όπως τα "lip gloss nails", "milky nails" κλπ.

Κι όμως, η Dua Lipa είναι μια από τις πιο διάσημες celebrities που φαίνεται να πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα λανσάροντας ένα νέο χρώμα νυχιών - και στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει επίσης πολύ δημοφιλές σύντομα. Ο λόγος για το blueberry milk, ένα γαλακτερό, απαλό γαλάζιο που ανήκει στην τάση των milk bath nails, αλλά σε διαφορετική χρωματική παλέτα.

Η τάση των milk bath nails άλλωστε δεν ορίζει τόσο το χρώμα του μανικιούρ που θα επιλεχθεί, όσο την τεχνική που θα χαρίσει στο μανικιούρ ένα γαλακτερό, εξαιρετικά απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα, παρά ένα φωτεινό, bold χρώμα. Στην πράξη, κάθε απόχρωση μπορεί να γίνει "milky", χάρη σε αυτήν την τεχνική.

Έτσι, το blueberry milk είναι ένα απαλό γαλανό χρώμα που ισορροπεί μεταξύ του baby blue και του φωτεινού γαλάζιου, κολακεύοντας όλες τις επιδερμίδες. Σίγουρα πάντως δεν είναι ένα χρώμα που θα περίμενες από τη Dua Lipa, η οποία προτιμά σχεδόν πάντα τα φλογερά κόκκινα χρώματα ή τα bold blues & blacks.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ