Follow us

Τα aqua mists που θα ανεβάσουν εγγυημένα τη διάθεσή σου

Γνώρισε την ολοκαίνουρια, νεανική σειρά με Aqua mists και aqua lotions από τη Tzimas Cosmetics.

αρώματα iStock

Κι όμως, υπάρχει τρόπος να διατηρήσεις το άρωμα που αγαπάς, όλη μέρα, και μάλιστα είναι πιο απλός απ' ότι φανταζόσουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφοδιαστείς, ιδανικά, με το body mist της επιλογής σου (αφού με αυτό μπορείς να αρωματίσεις όλο το σώμα σου) αλλά και τη body lotion με το αντίστοιχο άρωμα, και να τα εφαρμόσεις αμέσως μετά το ντουζ λίγο πριν φύγεις από το σπίτι.

Για να τα πάρουμε όμως από την αρχή, τι είναι τα body mists και γιατί να τα προτιμήσεις από ένα "κανονικό" άρωμα;

Τα body mists (θα τα δεις και με την ονομασία "aqua mists", "body sprays" ή "body splash") είναι η πιο δροσερή και ανάλαφρη εκδοχή ενός αρώματος, που ακριβώς χάρη στην πιο ελαφριά σύνθεσή τους, μπορείς να τα εφαρμόζεις σε όλο το σώμα (ακόμα και τα μαλλιά ή τα ρούχα σου) και να τα ανανεώνεις κάθε στιγμή της ημέρας. Αποτελούν ουσιαστικά μια εναλλακτική των αρωμάτων που βολεύουν κατά τη γνώμη μας ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα και μπορούν ακόμα και να τα αντικαταστήσουν με μεγάλη επιτυχία.

Επιπλέον, περικλείονται συνήθως σε πολύ ελαφριά μπουκάλια που είναι πανεύκολο να μεταφέρεις μαζί σου σχεδόν παντού, αφού δεν βαραίνουν την τσάντα σου ούτε πιάνουν πολύ χώρο. Είναι επομένως η τέλεια ιδέα για να ανανεώνεις το άρωμά σου στο γραφείο ή στη βόλτα, ενώ είναι ιδανικά και για ταξίδι. Αποτελούν με λίγα λόγια μια κατηγορία από μόνα τους, η σύνθεση των οποίων βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο νερό ενώ σπάνια περιέχουν οινόπνευμα.

Εμείς ψάξαμε και δοκιμάσαμε μια νέα, πολύ νεανική σειρά από Aqua mists της Tzimas Cosmetics, που περιέχουν φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και εκχυλίσματα λουλουδιών.

Τα aqua mists που θα ανεβάσουν εγγυημένα τη διάθεσή σου

Ποια είναι αυτά;

#1. Tropical Flower

Φίνο, γλυκό άρωμα εξωτικών λουλουδιών που συνδυάζεται με τριαντάφυλλο, γιασεμί και νότες φρεσκάδας, μέντας και τσαγιού. Το εκχύλισμα ανθέων ιβίσκου έχει οξέα φρούτων και πολυσακχαρίτες που συμβάλλουν στην επαναφορά της λάμψης και στη διατήρηση των φυσικών αποθεμάτων υγρασίας της επιδερμίδας.

#2. Fire Tulip

Πικάντικο, ζεστό, ανατολίτικο άρωμα από τζίντζερ, κίτρο και σκούρο ρούμι με ρομαντικές νότες ιβίσκου, ίρις και βανίλιας. Το εκχύλισμα ανθέων κόκκινης "τουλίπας της φωτιάς” είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες με αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση.

#3. Water Lily

Φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών ισορροπούν με λουλουδένιες νότες γιασεμιού και έναν ελαφρώς πικάντικο χαρακτήρα κέδρου. Το εκχύλισμα λευκού νούφαρου δίνει στο κουρασμένο δέρμα μία δροσιστική, καλμαριστική αίσθηση.

#4. Peach Blossom

Γλυκό άρωμα ώριμου ροδάκινου, κίτρου και δροσερού πράσινου μήλου που συμπληρώνεται από νότες βανίλιας, βιολέτας και μόσχου. Το εκχύλισμα ανθέων ροδακινιάς περιέχει φλαβονοειδή που προστατεύουν το δέρμα από την περιβαλλοντική ρύπανση και έχουν αντιοξειδωτική δράση.

Το καλύτερο; Συνοδεύονται από τα αντίστοιχα aqua lotions, με τις ίδιες ακριβώς αρωματικές νότες, για να "σφραγίσουν" το άρωμά τους στην επιδερμίδα και να εξασφαλίσουν αυτή την πολυπόθητη διάρκεια.

Note: Η διάρκεια στο άρωμα εξαρτάται από το πόσο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα μας, γι' αυτό και μια λοσιόν σώματος παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην όλη περιποίηση. Μια κρέμα θα χαρίσει αυτή τη θρέψη και την ενυδάτωση που χρειάζεται το δέρμα, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να διατηρήσει για περισσότερο το άρωμα του aqua mist.

tzimas

Ανακάλυψε περισσότερα στο tzimas-cosmetics.gr αλλά και στο Instagram @tzimas_cosmetics.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ