Follow us

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Μπέττυ Μαγγίρα | Έκανε το κούρεμα που χαρίζει πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση

Το chic cut που επέλεξε ενόψει της νέας σεζόν.

MissBloom TEAM
Μπέττυ Μαγγίρα Instagram

Δραστική ήταν η αλλαγή μαλλιών για τη Μπέττυ Μαγγίρα, με αφορμή την επικείμενη επιστροφή της στους δέκτες μας, μέσα από το κανάλι του ANT1.

Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν αρκέστηκε σε μια απλή ανανέωση, αλλά επέλεξε να κάνει τη διαφορά υιοθετώντας ένα κοντό καρέ κούρεμα, μια τεράστια αλλαγή για τα δεδομένα της αν σκεφτείς ότι τα μακριά μαλλιά την χαρακτήριζαν πάντοτε.

Αναλυτικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα, που φαίνεται ότι λάτρευε και προτιμούσε σταθερά τα μακριά μαλλιά (καθώς μια ζωή σχεδόν τη θυμόμαστε με μαλλιά κάτω από τους ώμους), δεν δίστασε να τα αποχωριστεί, υιοθετώντας το classic bob cut, δηλαδή την καρέ κουπ με το μήκος να φτάνει αρκετά πάνω από τους ώμους της. Παράλληλα, η παρουσιάστρια φρέσκαρε λίγο το καστανό χρώμα της για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη ενώ το ίσιο χτένισμα με το χαλαρό σπάσιμο στις άκρες και την πλαϊνή φράντζα χάριζε έντονη κίνηση και όγκο στο look.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ | Το ολοκαίνουριο κούρεμα της Έλενας Χριστοπούλου είναι ό,τι πιο μοντέρνο θα δεις σήμερα

"New era, new hair", έγραψε η παρουσιάστρια στο story που δημοσίευσε, υπονοώντας ίσως ότι αυτή η δραστική αλλαγή σηματοδοτεί το νέο της ξεκίνημα σε καινούριο κανάλι.

Δες την αλλαγή:

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Μπέττυ Μαγγίρα | Έκανε το κούρεμα που χαρίζει πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ