Follow us

Μαντώ Γαστεράτου | Το αγαπημένο της άρωμα τής θυμίζει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της

Κομψό, θερμό και ταυτόχρονα πολύ έντονο κι αισθησιακό.

Μαντώ Γαστεράτου Instagram

Σού έχει τύχει ποτέ να μυρίσεις ένα άρωμα και κατευθείαν να μεταφερθείς νοητά σε μια πολύ συγκεκριμένη στιγμή στη ζωή σου; Αυτό ακριβώς παθαίνει η Μαντώ Γαστεράτου κάθε πρωί όταν αρωματίζεται:

Δέσποινα Βανδή | Αυτό είναι το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Το αγαπημένο άρωμα της Μαντώς Γαστεράτου

Η go-to επιλογή της δεν δεν είναι άλλη από το Si Eau de Parfum του οίκου Giorgio Armani, ένα άρωμα, το οποίο -μεταξύ άλλων- αγαπά και η Cate Blanchett.

"Το λατρεύω γιατί ήταν ένα δώρο του άντρα μου πριν 3,5 χρόνια. Την ημέρα που μου το έκανε δώρο έμαθε ότι ήμουν έγκυος στο πρώτο μας παιδάκι. Κι έτσι όταν το μυρίζω μου έρχονται στο μυαλό σκέψεις και συναισθήματα εκείνης της ημέρας", λέει η παρουσιάστρια μιλώντας για τους λόγους που το έχει ξεχωρίσει.

Μαντώ Γαστεράτου | Το αγαπημένο της άρωμα τής θυμίζει την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της

Κομψό, θερμό, έντονο και ταυτόχρονα ευαίσθητο, το Sì Eau De Parfum είναι ένα μοντέρνο chypre άρωμα. Η οσφρητική υπογραφή του συνδυάζει τρεις συμφωνίες: νέκταρ φραγκοστάφυλου, μοντέρνο chypre και ελαφριές, πουδρέ ξυλώδεις νότες. Το φραγκοστάφυλο φλερτάρει με δύο τύπους αισθησιακής βανίλιας ενώ το μαγιάτικο τριαντάφυλλο, εμπλουτισμένο με νότες από φρέζια, αναμειγνύεται κομψά για να φέρει στο προσκήνιο μια ανεπαίσθητη αίσθηση από πατσουλί. Μια νότα από ξανθό, κεχριμπαρένιο ξύλο και έντονο orcanox, αποκαλύπτει μια αισθησιακή και ζεστή πτυχή που δίνει στο άρωμα αυτή την εξαιρετική λεπτότητα, που το έχει κάνει τόσο δημοφιλές.

Κάτια Ζυγούλη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι κομψό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ