Follow us

Η Δήμητρα Ματσούκα με το "curve cut", την πιο hot τάση στα κουρέματα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου

Και αποπνέει ένα απίστευτα feminine vibe.

Δήμητρα Ματσούκα NDP

Με ένα ολοκαίνουριο κούρεμα υποδέχτηκε η Δήμητρα Ματσούκα το φετινό φθινόπωρο και την έναρξη της νέας σεζόν, όπως διαπιστώσαμε από την πρόσφατη εμφάνισή της στο Cine Πολεμικό Μουσείο. Η ηθοποιός, που βρέθηκε εκεί με αφορμή την προβολή του 7ου επεισοδίου τη σειράς του Ant1 Plus "Ψυχοκόρες" στην οποία πρωταγωνιστεί, έδειξε πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι σωστός χαμελαίοντας: όποια αλλαγή κι αν έχει δοκιμάσει στα μαλλιά της δείχνει απόλυτα ταιριαστή πάνω της, σαν να γεννήθηκε με αυτήν. Και είναι γεγονός ότι έχει δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά στιλ μαλλιών (σε κούρεμα, χτένισμα και χρώμα). Αυτή τη φορά ωστόσο αποφάσισε να υιοθετήσει την κορυφαία τάση στα κουρέματα για το φετινό φθινόπωρο, που δεν είναι άλλη από το "curve cut".

Ποια τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου κουρέματος; Θα λέγαμε ότι πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή του γνωστού "The Rachel” που έκανε τόσο δημοφιλές η Jennifer Aniston όταν πρωταγωνιστούσε στα "Friends": έχει δηλαδή layers και αρκετό φιλάρισμα, ενώ σχεδόν πάντα θα δεις και μακριές αφέλειες ή φράντζες ("curve bangs") να πλαισιώνουν το πρόσωπο. Το curve cut ωστόσο έχει μια συγκεκριμένη λεπτομέρεια, όπως ίσως μπορείς να φανταστείς από τη σημασία της ονομασίας του: οι άκρες των μπροστινών μαλλιών είναι γυρισμένες προς τα μέσα, κάνουν δηλαδή μια εσωτερική καμπύλη - το ίδιο και οι αφέλειες/μακριές φράντζες.

Γενικότερα, οι ασυμμετρίες που κυριαρχούν σε αυτό το κούρεμα δίνουν κίνηση και όγκο στα μαλλιά, ενώ παράλληλα δεν το κάνουν να δείχνει στημένο, ακριβώς χάρη στη χαλαρότητα που προσδίδουν στα μαλλιά.

Το καλύτερο; Ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα σχήματα προσώπου ενώ μπορείς να το υιοθετήσεις είτε έχεις κοντό ή μακρύτερο καρέ είτε έχεις πολύ μακριά μαλλιά.

Δες το αποτέλεσμα:

Η Δήμητρα Ματσούκα με το "curve cut", την πιο hot τάση στα κουρέματα που ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου
Ματσούκα
Δήμητρα Ματσούκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ