Follow us

Η Σία Κοσιώνη υιοθέτησε τη Νο.1 τάση στα κουρέματα για το 2023 αλλά και το 2024

Η δημοσιογράφος έχει μακρύνει τα μαλλιά της αρκετά και το νέο της look τής ταιριάζει πολύ.

Σία Κοσιώνη NDP

Τι κι αν το αυστηρό και σοβαρό προφίλ που δείχνει όταν παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ μάς κάνει να πιστεύουμε πως στην καθημερινότητά της ασχολείται κατά κύριο λόγο με τις πολιτικές εξελίξεις, η Σία Κοσιώνη φαίνεται πως όχι απλά ασχολείται (και) με τις τάσεις της ομορφιάς, αλλά είναι και διαρκώς up to date.

Ελένη Βουλγαράκη | Το αντιγηραντικό serum που χρησιμοποιεί είναι Νο.1 στο Hollywood εδώ και χρόνια

Ύστερα από αρκετούς μήνες με pixie cut, η δημοσιογράφος υιοθέτησε ένα πολύ μοντέρνο bixie (bob + pixie), που της ταίριαζε πολύ. Σιγά σιγά φαίνεται πως ξεκίνησε να μακραίνει τα μαλλιά της, υιοθετώντας "αθόρυβα" τώρα τη Νο.1 τάση στα κουρέματα για αυτήν, αλλά και την επόμενη χρονιά.

Αγνώριστη η Τόνια Σωτηροπούλου | Η εμφάνιση της ηθοποιού με πιο μακριά μαλλιά από ποτέ

Ο λόγος για το λεγόμενο Granny's bob, δηλαδή το κοντό blunt bob, που φτάνει λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού. Πρόκειται για ένα στιλ, το οποίο είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες, αλλά και όλους τους τύπους μαλλιών, από τα ίσια, μέχρι τα πιο σγουρά. Εκτός από το εύκολο styling, μεγάλο πλεονέκτημά του είναι και το γεγονός ότι χάρη στον αυστηρό χαρακτήρα του, δημιουργεί την ψευδαίσθηση πιο πλούσιων μαλλιών.

Δες το νέο hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ