Follow us

Βάσω Λασκαράκη | Τα άκρως θηλυκά αρώματα που φορά πιστά τα τελευταία χρόνια

Το πιο αγαπημένο της άρωμα αποπνέει θηλυκότητα κι αισθησιασμό.

Βάσω Λασκαράκη Instagram

Μια από τις πιο γλυκές και ladylike παρουσίες στην ελληνική showbiz, η Βάσω Λασκαράκη δεν θα μπορούσε παρά να αφήνει μια θηλυκή εσάνς στο πέρασμά της. Εμείς τη ρωτήσαμε ποιο είναι το άρωμα που φορά καθημερινά:

Αθηνά Οικονομάκου | Το άρωμα που φοράει πιστά τα τελευταία 20 χρόνια

Το αγαπημένο άρωμα της Βάσως Λασκαράκη

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, τα τελευταία 2 χρόνια φορά αρώματα αποκλειστικά από τη δίκη της συλλογή αρωμάτων Life Moments. "Αυτήν την περίοδο προτιμώ το Glory γιατί με κάνει να νιώθω αυτοπεποίθηση και να ξεχωρίζω", λέει. "Το άρωμα μου θέλω να διαρκεί, να μην περνάει απαρατήρητο και να μαγνητίζει", προσθέτει.

"Για μένα οι μυρωδιές είναι στιγμές, είναι μνήμες και πρέπει να ξυπνούν συναισθήματα κι αυτήν την περίοδο το Glory με αντιπροσωπεύει απόλυτα", εξηγεί.

Βάσω Λασκαράκη | Τα άκρως θηλυκά αρώματα που φορά πιστά τα τελευταία χρόνια

Το Glory, όπως μας λέει η ίδια η ηθοποιός απευθύνεται στη γυναίκα που με τον δυναμισμό, τη ζωντάνια, τον αυθορμητισμό και την πληθωρικότητα της είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Στη σύνθεση συναντάμε λευκό ροδάκινο, αχλάδι, γιασεμί, φραγκοστάφυλο, καραμέλα και σμέουρα- νότες που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να αποπνέει θηλυκότητα και αισθησιασμό.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Αυτά είναι τα δύο πολυτελή αρώματα που φοράει κάθε μέρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ